Celebrity

17. listopadu 2023 06:35

David Laštovka

Lindě Finkové po rozvodu zůstala vila s bazénem. Genzer k ní chodí plavat a na drink

Genzer - anketa

Zpěvačka Linda Finková si vysněný dům s krásnou zahradou a bazénem pořídila během manželství s bývalým mužem Richardem Genzerem, s nímž má dvě děti, dceru Viktorii a syna Matyáše. Nahlédněte do jejího království.

Zpěvačka Linda Finková žije v krásné vile poblíž Prahy, kterou si pořídila dnes už s bývalým manželem Richardem Genzerem. Dát ji do současné podoby stálo mnoho peněz, času, úsilí i nervů. O svém vysněném bydlení měla Linda Finková předem jasno. Nechtěla do satelitu a kvůli práci ani daleko od Prahy. Po roce hledání přes inzerát objevila starší domek, který její kritéria splňoval. Nacházel se poblíž hlavního města, nedaleko přírody a zeleně. Zpěvačku uchvátil hned na první pohled především svojí atmosférou i starým podsklepením.

Ze starého domu vybudovala vilu připomínající novostavbu

Přestože jí spousta lidí radila, aby dům poslali k zemi a na pozemku místo něj nechali vystavět úplně nový, nedali si říct. Raději se pustili do rozsáhlé rekonstrukce, během níž přistavěli dva pokoje, garáž nebo zimní zahradu. Ta patří mezi pýchy domu a Linda v ní tráví spoustu času. Po všech nezbytných stavebních úpravách vypadá stavení jako novostavba.

Dům je velmi moderně vybaven, což platí i pro kuchyni, kterou si zařídila přesně podle svého gusta. „Vařím strašně ráda a řekla bych, že i hodně. Dá se říct, že je to moje hobby,“ prozradila zpěvačka redakci CNN Prima NEWS. Dům je obklopen krásně udržovanou zahradou, která je plná květin, nechybí na ní ani bazén.

Exmanžel chodí na prosecco a do bazénu

Linda Finková se za Richarda Genzera, hvězdu zábavné show Partička, kterou vysílá Prima COOL, provdala v roce 2000. V manželství se jim narodily dvě děti, dcera Viktorie a syn Matyáš. Navenek působili jako sehraný pár a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mezi nimi nemělo klapat. O to větší překvapení bylo, když vyšlo najevo, že Richard udržuje milostný poměr s o devět let mladší psycholožkou Markétou Jiránkovou.

ČTĚTE TAKÉ. Linda Finková o ztrátě dítěte: Vyvolali mi porod, na miminko jsem se nedívala

Následoval rozvod, který se vlekl mnoho let. Přestože se jejich cesty rozešly, vycházejí spolu velmi dobře. „V manželství byla sranda, byl vtipnej i doma, hodně jsme se spolu nasmáli. My jsme v pohodě. V létě klidně přijede k nám na zahradu, dáme si prosecco, vykoupe se v bazénu,“ popsala s úsměvem Linda Finková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Před posledním rozvodovým stáním si prý naplánovali, že u něj oba budou osobně, udělají si tam selfíčko a pak zajdou na panáka.

Linda Finková byla hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Promluvila o bolestivé ztrátě miminka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.