Richard Genzer je nezadaný a večírky nevymetá. Lidé se ho ptají na palačinky

Není tomu tak dlouho, co se konala již tradiční tisková konference televize Prima, která se letošní rok uskutečnila na pražském Trojském zámku a nesla se v duchu očekávaného seriálu Eliška a Damián. Letní párty si nenechal ujít ani herec a komik Richard Genzer (56), který je aktuálně nezadaný. Jak se mu daří?

Herec a bavič, kterého můžete znát například ze zábavných pořadů Inkognito či Partička je od ledna letošního roku rozvedený, a manželství s herečkou Lindou Finkovou (55) je tak pasé. I když s bývalou manželkou každý žili posledních deset let odděleně, na rozvod přišla ta správná chvíle teprve letos.

U oblíbeného komika tak mají dámy nyní šanci. Jaké má Genzer preference? „V tomhle věku je to jedno, opravdu. Co mi dáte, to si vezmu. Nejvíce mě ale zaujme, když nechce moji platební kartu,“ objasnil v nedávném rozhovoru pro redakci Prima Ženy.

Čtěte také: Genzer se po deseti letech rozvedl s Finkovou. K soudu přinesl kytici a došlo i na slzy

Finanční situace herce momentálně netrápí, na nedostatek zakázek si nemůže stěžovat. Období pandemie ale stejně jako pro většinu umělců, bylo i pro něho složité.

„To víte, každého to zasáhlo, když člověk není dva roky v práci, vypadá jak trabant a žere jako porsche, tak se to samozřejmě někde ukáže, ale teď se to už tak nějak lepší, protože už se pracuje,“ vysvětlil pro Extra.cz bavič, který si v období covidu přivydělával ve stánku s palačinkami a prozradil, že dodnes se ho lidé ptají, zda se k palačinkám opět vrátí.

Na večírky už Genzera neužijí

Richard Genzer si samozřejmě nenechal ujít nedávnou tiskovou konferenci televize Prima, kde byly představené novinky, na které se můžete těšit s nadcházejícím podzimem. Součástí konference byla také párty a sešlo se na ní opravdu mnoho známých tváří.

„Já už v tomhle věku na večírky moc nejsem, já už tak jenom Netflix a černobílé filmy. Mám taková svoje vybraná místa, kam chodím, ale ty večírky už moc nevymetám,“ prozradil pro Extra.cz.

Mohlo by vás zajímat: Finková o rozvodu s Genzerem: Moc dobře ví, proč s ním nechci být. Je to ale skvělý chlap

Natáčení pod vedením Suchánka si Genzer pochvaluje

Brzy se Genzer objeví také v novém seriálu Chataři ze Švihova, jehož námět nemůže být Čechům bližší. Chataři ze Švihova vynikají komikou, s jakou popisují život a vztahy chatařů ve zdejší oblasti.

„Myslím si, že jsem to psal z nějaké vypočítavosti, protože Češi jsou chatařením postižení. Měl jsem pocit, že to prostředí, zákonitosti a životní styl každý zná. Náš seriál je hlavně o charakterech lidí, chatařů, kteří se setkávají na jednom místě, ale jejich životy, životní hodnoty a postoje jsou různé. Vycházel jsem z toho, co znám, postavy mají reálné předobrazy,“ vysvětlil Michal Suchánek s tím, že některé role psal hercům na tělo.

Podívejte se na rozhovor s Richardem Genzerem:

A jaké bylo pro Richarda pracovat pod vedením Michala Suchánka? „Křičel na mě mnohem míň, než když spolu hrajeme Partičku, takže já jsem nadšený, jaký je režisér,“ pochválil Genzer svého kamaráda v rozhovoru pro Extra.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.