Denní horoskop VAH na 6. 2. 2023

Váhy 6. 2. 2023

Váhy, dnes je dobrý den na to, abyste si vytáhli nákupní seznam. Vaše schopnost šetřit a být efektivní bude v tomto období posílena, tak proč toho nevyužít? Než vyrazíte ven, věnujte několik minut prohlížení aktuálních letáků nebo shromažďování kupónů. A pokud se ocitnete v pokušení utratit své úspory za něco okázalého, vraťte se ke svému seznamu. Mějte na paměti svůj rozpočet a po skončení nákupu zamiřte rovnou k pokladně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) uvažovali o přestávce, je to vhodná doba pro její naplánování. Oba jste dostatečně dobrodružně naladěni, abyste se mohli dobře rozhodnout. Pokud hledáte nový vztah, možná budete mít větší štěstí v nějakém sportovním klubu nebo dokonce v tanečním kurzu, kde se setkáte s dalšími lidmi na vaší vlně.

Práce

Zaměřte se na širší trendy, místo abyste se nechali strhnout každodenními vzestupy a pády. Pomluvy týkající se práce a malicherné nápady vás pravděpodobně dostanou na dno, pokud jim to dovolíte. Nepodléhejte tolik těmto pomíjivým trendům. Obraťte svou pozornost k něčemu většímu.

Peníze

V hlavě se vám nepochybně honí nové nápady, jak tento týden vydělat peníze. Přemýšleli jste ale někdy o tom, že byste své podnikání rozšířili do celého světa? To je tento týden podporováno ve velké míře, stejně jako navazování nových vztahů, které vám mohou usnadnit finanční pokrok v průběhu let. To může znamenat finanční poradce, šéfy, kolegy a mentory. Nebesa se vám otevřou, pokud si na jejich rozvoj uděláte čas.

Zdraví

Dnešní planetární energie vás může přimět uvědomit si, jak se vyjadřujete a dýcháte. To vám může napovědět, jakým směrem by se mohl ubírat váš fitness režim. Vyberte si něco, co rádi děláte a co zahrnuje pohyb na čerstvém vzduchu: turistiku, chůzi, jízdu na kole, plavání, běh – a věnujte se tomu Je to něco, co rozhodně musíte brát vážně. Meditujte o tom, co čerstvý vzduch dělá pro vaše plíce.

Přečtěte si také