Denní horoskop VAH na 9. 1. 2023

Váhy 9. 1. 2023

Pravděpodobně vypadáte docela dobře, Váhy, ale emocionálně se možná necítíte příliš přitažliví. Tohle může být jeden z těch dnů, kdy se podíváte do zrcadla a budete si myslet, že vidíte Frankensteinovo monstrum. Je to skvělý den na to, abyste se trochu rozmazlovali. Zajděte si ke kadeřníkovi a na masáž, a když už budete v tom, zajděte si i do sauny nebo vířivky. Dopřejte si ovocný koktejl v místním džusovém baru. Budete se cítit lépe! Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie je ideální příležitostí, jak si dopřát odpočinek. Pokud jste na sebe byli v poslední době trochu přísní a tlačili jste na sebe víc, než jste skutečně schopni udělat, využijte této příležitosti k tomu, abyste si vyšli ven a trochu se pobavili. Pokud máte známého nebo potenciálního milostného partnera, kterého můžete požádat, aby šel ven s vámi, tím lépe.

Práce

Vybočte ze zajetých kolejí, do kterých obvykle upadáte během běžného pracovního dne. Změňte své okolí. Přesuňte svůj pracovní stůl. Dělejte něco jiného. Takový postup je vaším klíčem k přílivu tvůrčí energie na pracovišti.

Peníze

Jednou za čas je třeba v oblasti peněz vybočit z řady a tento týden je k tomu příležitost. Nekonformita se potkává s romantikou, dětmi a zábavou, což je skvělý čas pro spontánní výlet nebo setkání. Nezruinujte však banku. Utrácejte jen o trochu více, než byste obvykle utratili. Způsob života, o kterém sníte, se každým dnem o něco přiblíží.

Zdraví

Pokud si všímáte svých snů, možná jste si všimli, že se v poslední době opakuje jedno téma. To naznačuje, že vaše psychika chce, abyste pochopili nějaké základní poselství  a pravděpodobně s ním i něco udělali! Cvičení je jedním ze způsobů, jak plně integrovat svůj snový život s životem v bdělém stavu, protože cvičení a odpočinek jsou opačnými konci fyzického spektra. Ať už vaše sny poukazují na cokoli, zkuste na to při cvičení vědomě myslet.

Přečtěte si také