Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 2. 2023

Vodnář 11. 2. 2023

Vodnáři, papírování týkající se peněz se vám dnes může zdát poněkud náročné, a proto možná požádáte přítele o radu nebo pomoc. Tato osoba pravděpodobně ví, o co jde, a tak ji poslouchejte, i když možná nebudete mnohému z toho, co říká, rozumět. Finanční výhody by mohly být v nedohlednu. Možná se budete bavit nehoráznými představami o tom, co všechno si za ně koupíte. Sněte si, jak chcete, ale až přijde nečekaná výhra, buďte praktičtí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to velmi neobvyklá doba. Astrální energie se vám snaží přinést zvláštní poselství a může dojít k různým podivnostem a náhodám. Ty se mohou objevit v mnoha různých podobách, od odposlechnutých rozhovorů, přes oznámení na billboardech až po abstraktnější znamení či předzvěst. Zpozorněte, protože k vám míří sdělení o zvláštním milostném vztahu.

Práce

Zaměřte se na komunikaci, místo abyste ji nechali rozptýlit. Prokažte si laskavost tím, že se dostanete k jádru situace, místo abyste ztráceli čas svůj i druhého člověka mluvením o tématech, která s hlavním problémem nesouvisejí.

Peníze

Aspekty ve vaší kariéře vás znovu přivedou do kontaktu s lidmi a projekty z minulosti. V této oblasti svého života máte takové štěstí, že možná budete muset odmítnout některé práce, které vám přijdou do cesty. Vyhněte se nadměrnému stresu tím, že si dopřejete potřebný odpočinek. Šťastný aspekt ukazuje, že vaše pracoviště je zaplaveno kreativitou a dobrou vůlí. Stojíte za všemi těmito pozitivními změnami? To víte s jistotou jen vy.

Zdraví

Nejlepší na dnešním aspektu je, že si můžete udobřit přátele. Zůstaňte uvolnění – choďte do posilovny, cvičte jógu a pijte vodu. Pokud zůstanete v kontaktu se svými vlastními potřebami po fyzické stránce, je méně pravděpodobné, že budete odtažití (nebo budete vidět hodnotu v odtažitosti) po stránce emocionální. Až bude tento tranzit praskat ve švech, což se jistě stane, budete se moci lépe vzpamatovat, pokud dokážete být flexibilní.

Přečtěte si také