Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 3. 2023

Vodnář 11. 3. 2023

Informace získané dnes nemusí být zcela přesné, Vodnáři. Někdo může opakovat pomluvy nebo si vymýšlet. Pokud chcete, poslouchejte, ale nepředávejte dál nic, co uslyšíte, pokud si nejste jisti, že je to pravda. Vaše pracovní vytížení může být obzvlášť velké a můžete mít uzávěrku, takže máte připravenou výmluvu, proč něčemu nevěnovat pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se obáváte, že potenciálně klidný den může být narušen blížící se událostí. Dnešní postavení planet vás naštěstí vybízí k tomu, abyste v tom, co vás čeká, viděli spíše potenciál než možnost katastrofy. Nejlepším řešením pro vás i pro blízké osoby je promluvit si do duše a vědět, že nakonec bude vše v pořádku. Prostě začněte.

Práce

Politika, která bude provázet události tohoto dne, bude dosti ošklivá. Děje se toho mnohem víc než jen povrchní bitvy. Budete muset číst mezi řádky, abyste pochopili celý rozsah situace a z ní plynoucí potíže.

Peníze

Na vašem pracovišti dochází ke změnám, které přicházejí shora. Některé z nich jsou rutinní, jiné se zdají být revoluční. Místo toho, abyste se bránili, zkuste se raději nechat unášet proudem převládající energie. Možná zjistíte, že z toho můžete mít osobní prospěch na finanční úrovni. To vám zase umožní přístup k nejrůznějším informacím, které vám mohou pomoci v profesním životě.

Zdraví

Vaše pocity vás povedou, pokud jim to dovolíte. Existuje pokušení vydat se cestou, která vám přinese největší uznání, ale bylo by ve vašem nejlepším zájmu začít se otevírat uznání zevnitř. Dostat se k tomu, co chcete, je možnost, kterou dáváte sami sobě  nemá to nic společného se schválením zvenčí. Zamyslete se tedy nad svým tělem a nad tím, jak se v něm dnes cítíte. Existuje nepříjemný zdravotní problém, který byste si přáli, aby tu nebyl? Začněte s řešením svých problémových oblastí.

Přečtěte si také