Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 10. 2022

Vodnář 13. 10. 2022

Dnes by se mohlo konat improvizované shromáždění některých sousedů. Někdo by mohl začít s pomluvami, což by vás mohlo odradit. Možná se budete divit, že se do vás pustí, až budete odcházet! Nezůstávejte poblíž. Z poslouchání takových řečí by vás mohla bolet hlava. Pomluvy jsou posledním útočištěm lidí, kteří nemají žádný život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělý pro vztahy, ale není příliš slibný z hlediska vášně. Romantika je zcela možná, a pokud potkáte někoho výjimečného, může vám říct ty nejkrásnější věci, díky nimž se budete cítit tak dobře, tak žádaní, tak dojatí a tak potřební. Možná však budete muset počkat, až se vztah prohloubí, než se objeví něco vzrušujícího.

Práce

Na pracovišti si s někým nerozumíte a tento trend bude bohužel pokračovat i v dalších týdnech. Pamatujte, že komunikace a vzájemné porozumění jsou obousměrné. Přispějte svým dílem k jejich podpoře.

Peníze

Míříte do období velkého bohatství, pokud jde o finance a informace, které vám pomohou získat větší jistotu. Jste nyní neuvěřitelně senzibilní. Vesmír míchá vaší oblastí karmy, minulých životů a institucí, takže se zaměřte na tyto oblasti, abyste vydělali více peněz, našli nové nápady na jedinečné výrobky a služby, nebo našli místa, kam investovat své peníze pro maximální zisk.

Zdraví

Soustředění a koncentrace je něco, co obdivujete u ostatních, protože sami jste snadno rozptýlení. Odkdy vás vaše povaha omezuje? Tento měsíc je skvělou příležitostí vybrat si něco, na co se chcete soustředit, a jít za tím. Zkuste se zaměřit na své tělo a vyberte si jeden zdravý návyk, který budete udržovat po celý měsíc. Zvýšení příjmu vody je jedním z návrhů  určitě uvidíte výsledky!

Přečtěte si také