Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 8. 2022

Vodnář 29. 8. 2022

Dnes se můžete cítit velmi sklesle, Vodnáři, i když možná netušíte proč. Váš život se vyvíjí dobře, takže nemáte žádný skutečný důvod se tak cítit. Je pravděpodobné, že jste viděli něco, co ve vás vyvolalo nevědomou vzpomínku, aniž byste si toho byli vědomi. Rozlište, co to bylo, a pak to uvolněte. Najděte si něco, co budete dělat rádi!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konfigurace vám přeje klidný den, kdy si můžete užít čas s přáteli a blízkými. Vše, co plánujete podniknout společně, se nese v lehké atmosféře a zdá se, že dohody zapadají na své místo. Jste-li nezadaní, mohou se vám naskytnout příležitosti k seznámení s tou pravou osobou prostřednictvím meditačního programu nebo duchovních zájmů.

Práce

V atmosféře, v níž jsou lidé velmi rigidní a zaseknutí ve svých zvyklostech, bude váš vstřícný a přizpůsobivý přístup pro lidi kolem vás vítanou úlevou. Nepodceňujte úžasné výhody své milé a velkorysé povahy.

Peníze

Tento týden se možná budete potýkat s tím, jak najít svůj tvůrčí hlas v práci. Kreativita a talent tu rozhodně jsou. Je však třeba najít chytrý způsob, jak své schopnosti dát najevo. Jelikož se to týká oblasti spojené s dluhy a získáváním finančních prostředků, může to znamenat, že budete muset něco splatit, než se pustíte do tvůrčího úsilí nebo získáte více peněz. Udržujte rozpočet v proveditelných mezích.

Zdraví

Když vás něco trápí, ale nemůžete přijít na to, co to je (jako dnes), zkontrolujte, zda vaše tělo není přetížené. Nezapomeňte, že každodenní balancování může být pro vaše tělo velmi namáhavé. K udržení rovnováhy vám mohou pomoci čerstvé šťávy – a to mluvíme o té z tvrdého ovoce: z mrkve, jablka a zázvoru je skvělá směs na pročištění ledvin (orgánů zodpovědných za rovnováhu našeho těla). Kromě toho se možná budete chtít držet stranou od sporů doma nebo v práci; pokud vidíte, že se schyluje k hádce nebo nedorozumění, řekněte si, že není vaší povinností to napravovat.

Přečtěte si také