Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 10. 2022

Vodnář 7. 10. 2022

Pokud se snažíte naučit nějaký počítačový program, můžete jím být posedlí. Ve skutečnosti vás může dokonce pronásledovat ve snech. Mohlo by to být frustrující, snít o matematice a počítačích, když jste zvyklí spíše na živé obrazy, ale přesto se na sny podívejte. Měla by vaše mysl právě teď pracovat více vědeckým způsobem? Něco ve vašem životě nesedí?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si myslíte, že si z vás někdo dělá legraci, možná máte pravdu. Planetární konfigurace naznačuje, že vaše intuice je v jednom smyslu správná, ale v jiném ne. Možná to začalo jako žert, ale od té doby se pro dotyčnou osobu stal vážnější záležitostí a pro vás také. Najednou už nežertuje.

Práce

Snažte se nerozčilovat a nebýt frustrovaní, pokud se cesta, po které jste se vydali, náhle zvrtne. Je to znamení, že potřebujete přehodnotit a zamyslet se nad svým nedávným pokrokem. Vraťte se zpět a opravte všechna místa, která jste poprvé neopatrně přeskočili.

Peníze

Vesmír ovlivňuje vaše dluhy a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Tento měsíc se vám může ukázat několik velmi zajímavých možností a vy si budete muset vybrat. Uvědomujete si nějaké důležité oblasti ve svém životě, které vyžadují rozhodování? To může být stresující a je nutné, abyste pili hodně vody, aby vaše mysl byla jasná a dokázala se soustředit. Mezi věděním a konáním je velký rozdíl, a pokud se tímto pilným a praktickým krokem postaráte o své tělo, vaše mysl vás nezklame.

Přečtěte si také