Celebrity

2. srpna 2024 17:36

redakce Prima Ženy

Fotbalista Kadlec přivítal na světě dceru Megan. Má ji s milenkou, partnerka mu dala košem

Fotbalista Michal Kadlec je čerstvě dvojnásobným tátou. Se snímkem z porodnice se pochlubil na Instagramu, je na něm ručička dcerky Megan. Nikdo ovšem netušil, že dceru má s milenkou. Jeho dlouholetá partnerka Klára, se kterou má fotbalista syna Michaela, ho kvůli nevěře opustila.

Zprávu přinesl web eXtra.cz, který uvádí, že bývalá opora českého nároďáku a kapitán Slovácka Michal Kadlec (39) přivedl na svět dceru Megan se svou milenkou. Pyšný otec sdílel fotku na sociálních sítích a napsal: „Megan Kadlec. 30. 7. 2024. 50 cm a 3070 g. Všechno a všichni OK. Děkujeme.“

Podle eXtra Michal Kadlec dostal kopačky od své partnerky Kláry, kterou měl dlouho podvádět. Na redakci webu se obrátila sama expartnerka fotbalisty. „Dostávala jsem upozornění od lidí z okolí, ale Kadlec mi vždy vše zapřel. Počátkem letošního roku ale za mnou přišel a sdělil mi, že má jinou partnerku, se kterou čeká již třetím měsícem dítě, a že s tím už nic nejde dělat. Toto bylo pro mě jen potvrzení, že moje okolí mělo pravdu,“ uvedla Klára a rozpovídala se i o tom, že syna Michaela mají ve střídavé péči a s fotbalistou bojuje o alimenty.

Fanoušci Michala Kadlece by rádi znali pravdu, fotbalista se ale, aspoň prozatím, k této zprávě nevyjádřil.

Fotbalista Sparty Jan Mejdr čelí nařčení z užívání drog:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.