Celebrity

20. července 2024 12:38

redakce Prima Ženy

Fotbalista Martin Fenin padl na dno. Kvůli závislosti na alkoholu nemůže vídat dceru

Bývalý fotbalista Martin Fenin padl z výsluní na pomyslné dno. Kvůli závislosti na alkoholu přišel o manželku a teď i dceru. Jeho příběh bohužel nemá šťastný konec.

Martin Fenin se zapsal do historie v roce 2007, kdy dokázal vstřelit gól ve finále MS proti Argentině v kategorii hráčů do dvaceti let. Následovala poměrně úspěšná kariéra v německé Bundeslize. Obyčejný kluk z Teplic však nedokázal zpracovat všechen ten úspěch a slávu a propadl alkoholu.

To, co začalo jako nevinné party a oslavy společně s Milanem Barošem, Radoslavem Kováčem či Tomášem Ujfalušim, přerostlo v něco, co Feninovi vzalo to nejcennější. Zatímco jeho spoluhráči se v životě dokázali posunout a mají rodiny, on zůstal na tom nejhorším místě.

Svatba a rodina

Chvíli se zdálo, že své démony Fenin dokáže porazit. V roce 2021 si vzal policistku Beatu, s tou se mu narodila dcera Mia. Stránky bulváru však po čase začaly plnit informace, jak se válel pozvracený v garáži, jak sousedé po něm museli uklízet exkrementy. Beata nakonec podala žádost o rozvod.

Mohlo by vás zajímat: Dostali se z úplného dna. 7 celebrit, které zvítězily nad drogami či alkoholem

Léčebna a stesk po rodině

Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši společnými silami dovezli Fenina do léčebny v Červeném Dvoře. Chvíli to vypadalo, že bývalý vynikající útočník dopadl na samé dno, ze kterého se ale dokáže odrazit. Fenin z léčebny po třech měsících odešel. „Já ale nemám problémy. Já tam byl z jiného důvodu. Jednou to vysvětlím,“ uvedl tehdy do telefonu Martin Fenin.

Čtěte také: Michaela Duffková o alkoholismu: Schované lahve jsem nacházela i rok po léčbě

O tři měsíce později přišla Feninova zpověď pro německý Bild, ve které fotbalista uvedl, že chlastá každý den a je připravený se uchlastat k smrti. „Ano, chlastám. Každý den. Denně od té doby, co jsem vylezl z léčebny. Teď jenom koukám celý den na YouTube a piju Jägermeistera, abych zahnal stesk. Dřív nebo později se uchlastám k smrti,“ sdělil Fenin německému novináři s tím, že se nemůže vídat s dcerou Miou a proto bude pít alkohol ve velkém dál.

Fotbalový rebel Tomáš Řepka se svěřil, kdy to s ním jeho ženy měly nejtěžší:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.