Celebrity

4. června 2024 11:45

Josef Šťastna

Sámer Issa o rodině Žilkové: Veronika na mě čekala, Agáta je alkoholička

Zpěvák Sámer Issa (38) už dlouho nevydal žádný hit, upozornit na sebe ale stále umí. V rozhovoru s Monikou Binias (51) vzpomínal na rodinu herečky Veroniky Žilkové (62). Ze Sámera padala hodně ostrá slova hlavně na adresu Agáty Hanychové (39).

Podnikatelka Monika Binias je známá tím, že ve svém podcastu s názvem Nevim no! otevírá i hodně kontroverzní témata. Když si do studia pozvala Sámera Issu, bylo jasné, že řeč se brzy stočí na Agátu Hanychovou, se kterou v minulosti zpěvák chodil. Sámer na Agátu vzpomíná v dobrém, má ale pocit, že dcera Veroniky Žilkové měla a stále má problémy s alkoholem.

Sámer uvedl, že první rande s Agátou mu domluvil manažer. To mladý zpěvák netušil, že se do sebe zamilují na první pohled. „Bylo to vášnivé, my jsme se milovali. Byla to první holka, do které jsem se zamiloval na první pohled,“ uvedl Issa s tím, že na Agátu bylo spolehnutí, že ji bral nejen jako svou holku, ale i jako kamarádku, která nezradí.

„Líbilo se mi, že byla od rány a parťák. Nikdy by mě nesrazila ohledně peněz. Když jsem neměl peníze, večeři zaplatila ona. Je hodná holka, ale byla a je alkoholička. Musela mi lhát, ale já to poznal, když řekla dvě slova,“ uvedl Sámer, který na období po boku Agáty vzpomíná v dobrém.

Issa naznačil, že to na něj zkoušela i Žilková

Když se Issa stal veřejně známým, ležel mu pražský svět u nohou. Rychle vydělal první velké peníze a neměl nouzi o zájem zajímavých žen. Zpěvák dnes tvrdí, že to na něj zkoušela také Veronika Žilková.

Mohlo by vás zajímat: Veronika Žilková popsala boj o život

„Mně bylo devatenáct a ona na mě brala. Já jsem dodělal Silvestra a po natáčení na mě čekala Žilková, jestli nechci někam svézt autem. Do týdne už jsem chodil s její dcerou, takže zůstala úplně v šoku,“ prozradil se smíchem Issa, který také naznačil, že když začal randit s Agátou, její matka mu dávala najevo, že do rodiny nepatří a není pro ně dost dobrý.

Podívejte se, jak probíhal rozvodový spor mezi Žilkovou a Stropnickým:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.