Celebrity

17. dubna 2024 08:10

Eliška Reiglová

Monika Binias s manželem přišli o miminko. Zakopla jsem a špatně to dopadlo, přiznává

Psal se rok 2020, když se Monika Binias (51) provdala za svého o 24 let mladšího manžela Petra. Pár se netajil tím, že miminko by pro ně bylo potěšením. Nyní influencerka a podnikatelka prozradila, že kdyby vše vyšlo, jak mělo, v domě by se už více než rok rozléhal dětský smích. Došlo ale k nehodě, kvůli níž o dítě přišla.

Když se Monika Binias dala dohromady s mladým hokejistou Petrem, mnozí byli vůči jejich vztahu skeptičtí. Mysleli si, že vyzrálá žena život po boku dvacátníka nezvládne a také nevěřili tomu, že by si on časem nenašel vrstevnici. Opak je ale pravdou a oba dokazují, že i po několika společných letech je jejich vztah skutečně silný. Prošli si i zkouškou, která se dá považovat za jednu z nejtěžších.

Jedním z argumentů, které lidé používali, aby vysvětlili, proč si myslí, že vztah páru s věkovým rozdílem nevydrží, bylo dítě. Tvrdili, že až ho Petr Binias bude chtít, rozhodne se odejít za mladší ženou. O miminko se ale pokoušeli s Monikou a dokonce se i zadařilo. Těhotenství však ukončila ošklivá nehoda.

Čtěte také: Vypadá jako narkomanka. Monika Binias promluvila o tom, jak chtěl chlap znásilnit její dceru

„Nám se to před dvěma lety podařilo. Bohužel jsem ale zakopla na schodech a špatně to dopadlo. Od té doby se nám to nepodařilo. Já jsem tomu otevřená a potomka bych si moc přála. Naštěstí ty děti vyloženě nepreferuje, ale když by to vyšlo, byl by rád. Ale on je rád, že si vzal mě a nechce mě zranit,“ prozradila Binias pro web eXtra.cz.

Nepřijetí rodiči

Prvotní nástrahy, se kterými se museli manželé vypořádat, se týkaly právě lidí, kteří jim vztah nepřáli a kterým se nelíbil. Názory veřejnosti jim mohly být ukradené, když ale kritika přichází z nejbližšího okolí, příjemné to není. Rodiče hokejisty zpočátku nenesli dobře, že jim přivedl domů zrovna o tolik starší Moniku.

„S rodiči Petra to bylo těžké. Já jsem vrstevník, ba dokonce jsem starší než maminka. Petr za to ale bojoval. On byl jako skála a oni pochopili, že je dobré přijmout tu volbu toho syna, a když je šťastný on, tak budou i oni,“ vysvětlila podnikatelka, čemu vděčí za to, že ji nakonec tchán a tchyně do rodiny přijali.

Tělo hokejového boha

Tolik komentovaný věkový rozdíl nakonec není ničím, co by Petr či Monika pociťovali. „Já mám strašně moc energie, jsem až hyperaktivní a on mi někdy říká, ať už si proboha jdeme lehnout. Takže za dvacet let na tom možná budeme stejně, ale on vlastně bude stárnout. A navíc, když vidí moji mámu, tak se nebojí. Já jsem hodně po ní,“ zasmála se Binias.

Naopak se zdá, že i díky rozdílnému věku vše skvěle funguje. „Je to super, není zdecimovaný tím životem a má duši kluka. Doufám, že to tak vždycky zůstane. Já mám strašně moc energie, takže nám to klape. No a o sexu, to ani nebudu mluvit, jak je to báječné. Ráno se probudíte a máte vedle sebe tělo hokejového boha,“ dodala s úsměvem.

Podívejte se na Moniku Binias v reality show Štiky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.