Celebrity

27. ledna 2024 17:59

Tomáš Durčák

Aleš Bejr a Monika Binias spolu měli poměr. Aleš je inteligentní, říká máma Ornelly

Monika Binias se nikdy netajila tím, že ji přitahují pohlední muži. Díky její dceři Ornelle Koktové nyní vyšlo najevo, že má za sebou milenecký poměr i s influencerem Alešem Bejrem. Ten hrdě nosí přezdívku Psychopat a v sobotu večer se v boxu utká s Jaromírem Soukupem.

Za vyzrazení informace o milenci, kterého by Monice Binias asi hned tak někdo netipnul, může poděkovat své dceři. Ornella Koktová má nově placený podcast s Agátou Hanychovou, v němž se ani jedna nebojí poodhalovat dosud neznámá tajemství ze svého soukromí. A mimo to, že už v něm Ornella například přiznala, že svou svatbu v roce 2016 prodala médiím za 200 000 Kč, prozradila pikantnost i na svou matku.

Popsala, jak se Monika Binias před osmi lety při natáčení pořadu Tchýně pro TV Barrandov seznámila s vysportovaným Alešem Bejrem. „Vznikla z toho love story,“ popsala Ornella milenecký vztah, který posléze nějakou dobu trval. Koktová dokonce na svou matku prozradila, že si schválně vymýšlela fiktivní pracovní cesty do Špindlu, kde se s Bejrem scházeli na milenecké dýchánky.

Jak na odhalení tohoto poměru, který měla mít ještě jako manželka Michala Štiky, reagovala Monika? Samozřejmě s upřímností sobě vlastní. „Mám pocit, že ten jejich pořad je o tom, že pořád někoho pomlouvají a Ornella komentuje jenom mě. Aleš je normální inteligentní muž, já v té době byla sice papírově vdaná, ale už jsme spolu několik let nežili, takže jsem nedělala nic špatného,“ vysvětlila Binias pro ŽivotvČesku.cz.

„Stejně jako můj muž měl vztahy, i já jsem měla, a jelikož se mi líbili sportovci, kteří to mají v hlavě srovnané, Aleš mě zaujal,“ dodala Monika. Její románek s psychopatem Bejrem jí sice nevyšel, ale posléze se provdala za dalšího mladšího sportovce, hokejistu Petra Biniase.

Boxerský zápas mezi Bejrem a Soukupem Bejra bude velkým lákadlem sedmého večeru organizace Clash of the Stars.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.