Celebrity

29. srpna 2023 16:30

Tomáš Durčák

Binias uzemnila Krainovou: Pavlačová baba se základkou, která dělala modeling v pravěku

Kauza s účtem modelky Simony Krainové (50) na sociální síti proslulé tím, že zde lidé zveřejňují lechtivý obsah, například své nahé fotografie, neustále nabírá na obrátkách. Poté, co podnikatelka Monika Binias (51) označila používání této služby pro každou ženu za absolutní dno, se Simona ozvala a označila Binias jako „éčkovou, oteklou, umaštěnou nulu“. Monika si to však nenechala líbit a ve své exkluzivní a hodně upřímné reakci pro Prima Ženy vytáhla i zážitek Krainové se Sagvanem Tofim z daleké minulosti.

Celý kolotoč silných slov dala do pohybu Monika Binias, která se na sociálních sítích vyjádřila k fenoménu OnlyFans. „OnlyFans. Bože, jak někdo může klesnout tak na dno a ještě všem cpát, že je to in a vše je ok,“ začala svou kritiku Binias, která si následně nebrala servítky: „Dřív se k*rvy lynčovaly. Byly na okraji společnosti. Teď melou ho*na a my se máme zamyslet. Normální chlap si k*rvu nevezme.“

Jejího názoru si velmi rychle všimla i modelka Simona Krainová, jejíž nový profil na OnlyFans v posledních dnech budí velké emoce a rozdělil i její vlastní fanoušky na dva tábory. Krainová si z vlny kritiky nic nedělá a i názor Moniky Binias bez skrupulí shodila silnými slovy: „Nejvíc mě baví vyjádření éčkových, oteklých, umaštěných nul.“ A jak asi tušíte, Monika Binias tuto odvetu rozhodně nenechala bez odpovědi.

Tohle není norma, říká Binias

„Její slova jsem slyšela, protože jste mi to zavolali vy, novináři. A musím říct, že její reakce je mi absolutně ukradená. Moje myšlenka byla totiž myšlena všeobecně. Jen tak mimochodem, Česká republika má ve srovnání se světem hroznou rozvodovost. A myslím si, že snad máme na počet obyvatel i nejvíc zlatokopek a podobných existencí, je to děsné,“ začala svou obsáhlou reakci pro Prima Ženy na slova Krainové Monika.

„Mým cílem tedy bylo upozornit zejména dospívající mladé dámy, aby si uvědomily, že tohle opravdu není norma a nikdo z nás to za normální ani v pohodě nepovažuje. A asi se nelze divit, že se potrefená husa ozvala, byť co ona v těch svých letitých projevech říká, vůbec neřeším. Ona je taková pavlačová baba, která, když s ní náhodou někdo nesouhlasí, okamžitě začne být vulgární, řve, chce se hádat a vyhledává konfrontaci. Opravdu je mi u zadku. Zvlášť proto, že jsem to myslela zcela jinak,“ pokračovala Binias, kterou slova Krainové očividně velmi pobavila.

„Nemám ostatně potřebu se vůbec zaobírat člověkem, který má základní školu, kdysi v pravěku dělal modeling a chodil se Sagvanem Tofim, který na ni pak na Václaváku řval ‚Ty blbá krávo', což tam všichni přítomní včetně mě tehdy viděli a slyšeli. Tenhle člověk nikdy nebyl a nemůže být mým vzorem,“ nebrala si matka Ornelly Koktové servítky.

Stále velmi pobaveným tónem pak Monika Binias ještě dodala: „A na závěr něco k zamyšlení. Proč zrovna ona tady o někom vykřikuje, že jsme nuly? Vždyť největší nulou je ona, která dělala modeling v pravěku. Já mám za sebou tři úspěšné pořady, vzala jsem si úspěšného muže a žiju úspěšný život v zahraničí. Možná by se tedy měla před tím, než začne pomlouvat ostatní, podívat sama na sebe.“ Jak bude na tato slova reagovat Simona Krainová?

Simona Krainová se v modelingu dokáže prosadit i po padesátce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.