Celebrity

14. listopadu 2023 13:00

Šarlota Chmelařová

Monika Binias ukázala nové tetování. Za zvěčnění jména svého muže schytala kritiku

Monika Binias je se svým manželem Petrem natolik spokojená, že se rozhodla, nechat si jeho jméno vytetovat. Co řekla ke svému rozhodnutí, za které od fanoušků schytala kritiku?

Jednapadesátiletá Monika Binias svého muže miluje natolik, že si jeho jméno chce nosit na těle po celý život. Pro blondýnku to je zároveň její první tetování a podle jejích slov ani o žádném dalším do budoucna neuvažuje.

Mohlo by vás zajímat: Monika Binias po boku mladého manžela udělala životní rozhodnutí. Na změnu se těší

„Jsi u mě navždy. Jsi moje láska, jsi muž, kterého opravdu miluju. Jsi muž, který o mě bojoval a šel proti všem. Pro naši lásku jsi udělal vše. A i kdyby se něco stalo, nikdy to nezměním. Ale věřím, že vše bude napořád,“ napsala Monika k fotografii svého zápěstí, kterou umístila na Instagram.

Šlo o promyšlené rozhodnutí

Binias svého rozhodnutí nelituje a před návštěvou tetovacího salonu si prý vše dobře rozmyslela. „Dlouho jsem o tom přemýšlela. Je to moje první a poslední tetování. Nejsem člověk, který by měl tetování nějak rád. Je to pro mě, o mém přesvědčení a na levé ruce k srdci. Je to místo pod hodinkami a není to nic, na co by každý zíral,“ prozradila v rozhovoru pro Super.cz.

U některých fanynek se setkala s nepochopením. V komentářích se proti jejímu rozhodnutí dost z nich vymezilo. „No paráda, na tohle musí mít ženská koule. Protože, když chlap zklame, paráda na to koukat každý den. Láska k dětem by měla být (a u nás to tak je) větší než ke svému partnerovi nebo manželovi, protože chlap může zklamat nebo se city obrátí k jinému muži, ale děti, k těm pořádná milující máma city neztratí,“ napsala pod fotkou například jedna žena. „Na jméno partnera bych si nikdy netroufla,“ píše další.

Čtěte také: Pravda o vztahu Moniky Binias a jejího Petra: Rázná dáma řekla, proč jim to klape

Manželovi Petrovi se prý tetování líbilo a Monika je s ním podle svých slov také spokojená a ničeho nelituje. „Setkala jsem se s komentáři od žen, které by si nechaly vytetovat děti, ale muže ne. Já si myslím, že vůbec nepochopily smysl tetování. Je to nejstarší zkrášlovací procedura na světě a je to hlavně o tom, že jdete životem a necháte si vytetovat věci, které vám přijdou zásadní a ztotožňujete se s nimi. Když tam má někdo muže, tak by měl být pro tu osobu tak zásadní, že si to vytetujete, i kdyby spolu neměli být. To, že najdete takového muže, kterého mám já, je zázrak,“ dodala na závěr Monika.

Dcera Moniky Binias Ornella Koktová na filmovém festivalu ve Varech:

Sdílejte článek
Štítky tetování celebrity Monika Binias Petr Binias manželství

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.