Celebrity

6. března 2024 18:00

Tomáš Durčák

Monika Binias má drzosti své dcery dost. Prozradila, že Ornellu v minulosti zatkli

Vzájemné slovní útoky Moniky Binias a její dcery Ornelly Koktové v poslední době opět nabírají na intenzitě. Vzduchem létají všemožná obvinění týkající se Ornellina dětství i Moničiny výchovy. A mamince už očividně došla trpělivost. Nyní se proto rozhodla říct úplně vše na rovinu.

České celebrity si pomalu a jistě uvědomují, že kromě Instagramu nebo OnlyFans pro ně může být velmi zajímavým zdrojem příjmů také placený podcast. Agáta Hanychová s Ornellou Koktovou už jeden takový mají a nyní jim vzniká nová, nemilosrdná konkurence. Na svou „nezbednou“ dceru si totiž chce posvítit Monika Binias. Ta už v minulosti, stejně jako Ornella Koktová, nechala do svého soukromí nahlédnout v reality show Štiky. Nyní chce jít ale opravdu až na dřeň.

Binias si v poslední době musela z úst dcery opět veřejně vyslechnout, jak bylo její dětství hotovým peklem, za nějž mohla primárně matka. Monice už očividně s nutností neustále se k dceřiným slovům vyjadřovat či něco uvádět na pravou míru došla trpělivost. Rozhodla se proto založit svůj vlastní podcast, v němž je dle svých slov připravena říct poprvé úplně vše bez cenzury.

„Rozjíždím nový podcast. Pojedeme bomby a dozvíte se vše, jak to v mém životě opravdu je,“ láká Monika Binias na svůj nový projekt. „Budu povídat o výchově dětí, o životě s mladším manželem, jak jsme se poznali a podobně. Zároveň si chci zvát různé hosty, v jednom díle chci rovněž odpovídat na nejrůznější peprné dotazy posluchačů,“ popsala svůj podcast matka Ornelly.

Hned v prvním díle si na mušku chce vzít právě svou dceru, jejíž údajnou drzost už nadále není ochotna tolerovat. „První díl se bude jmenovat Den zúčtování, budu se vyjadřovat k Ornelle, co nebylo ještě nikdy zveřejněno, jak to opravdu bylo a jak to vidím. Ornella mi s tím do slova a do písmene leze na nervy a ať vleze, kam vleze, tam je drzá,“ popsala znechuceně Binias, že jedním z důvodů, proč podcast vzniká, jsou neustálé dceřiny slovní útoky.

„Ornella bude na dva díly. Budeme mluvit samozřejmě o ní, o jejich polopravdách a lžích. Chci vše vysvětlit od jejího raného dětství. Je to pro mě nepříjemné téma, ale už je ho potřeba otevřít,“ popsala Monika Binias, čemu se chce na úvod svého podcastu primárně věnovat. A zatímco si nyní se svým manželem Petrem Biniasem užívá dovolenou v Egyptě, na svých sociálních sítích už na první díl podcastu láká.

„Jelikož Ornelle nebylo ještě osmnáct, tak k těmhle těm věcem, když se stanou, a dítě není plnoleté, volá se policie. Ornella mi volala z policie, protože oni neměli číslo, ať se dostavím na tu danou služebnu, že ji zatkli a že mi pak všechno řekne,“ popisuje Monika Binias v pětadvacetisekundové upoutávce k prvnímu dílu podcastu. A už z ní je jasné, že je připravena veřejně o své dceři říct zřejmě úplně vše.

Ornella Koktová by se měla připravit, její matka o ní totiž chce veřejně říct úplně vše. Na festivalu v Karlových Varech promluvila o módě:

Sdílejte článek
Štítky policie matka dcera pravda hádky spor zatčení podcast soukromí Ornella Koktová Monika Štiková Monika Binias Ornella Štiková Petr Binias Michal Štika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.