Celebrity

20. července 2024 19:30

Josef Šťastna

Muž, s nímž chce Charlotte Štiková miminko, má divokou minulost. Martin si odseděl trest

Charlotte Štiková o současném životě

Dcera Moniky Binias a hvězda reality show Štiky, Charlotte Štiková (28), zažívá velkou zamilovanost a chystá svatbu s přítelem Martinem, kterého zná tři týdny. Dvojice také uvedla, že intenzivně pracuje na miminku. Není tajemstvím, že Martin má za sebou pestrou minulost. O té ovšem nechtěl s redaktorem webu Prima Ženy mluvit.

Charlotte Štiková se zamilovala do muže, kterého zná necelý měsíc. Jiskra lásky přeskočila během žhavé noci v Karlových Varech. Z lázeňského města Charlotte odjela do Havířova, kde s téměř padesátiletým Martinem žije. Hvězda reality show Štiky uvedla, že Martina jí předpověděly hvězdy a plánuje s ním založit rodinu.

Vztah s Martinem schvalují také Monika Binias i Michal Štika. Oba rodiče počítají s tím, že se objeví na svatbě. „Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu poznat nemůže, ale přijde mi to tak. Přijde mi, že se nechce zviditelnit. Myslím si, že s Charlotte to myslí opravdu dobře, myslím si, že se opravdu zamiloval. A paradoxně mi přijde, že se zamilovala i Charlotte,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Binias.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

„Samozřejmě, že budu rád, když v manželovi najde opěrný bod a bude konečně šťastná. To je moje největší přání,“ doplnil svou bývalou manželku Michal Štika, který věří, že nový muž bude pro Charlottu požehnáním.

V minulosti měl problémy se zákonem

Martin se snaží o Charlottku starat a v rozhovoru pro web VIPstar.cz uvedl, že před svou současnou partnerkou nemá žádné tajemství. Zároveň se netají tím, že jeho minulost byla poměrně divoká.

V roce 2016 po něm například pátrala policie, protože odešel z nemocnice, kam byl převezen již jako vězeň. Policejní mluvčí Tomáš Hulan tehdy uklidnil veřejnost, že po muži probíhá pátrání, ale nebyl odsouzen za násilnou trestnou činnost.

ČTĚTE TAKÉ: Bohužel potratila. Monika Binias přišla o miminko

„Hledaný vězeň nebyl odsouzen k trestu odnětí svobody pro násilnou trestnou činnost, ale pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí. Nicméně i tak platí, aby se ho nikdo nesnažil zadržet vlastními silami,“ uvedl v roce 2016 Hulan v policejní tiskové zprávě. „Každý má nějakou minulost. Můžeme se z toho poučit,“ sdělil Charlottin nastávající pro VIPstar.cz.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky drogy miminko láska svatba Havířov Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika Martin Mačeta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.