Celebrity

17. července 2024 12:17

Josef Šťastna

Charlotte Štiková se bude vdávat za tvrďáka z Havířova. Mně se ten muž líbí, říká Binias

Influencerka Charlotte Štiková (28) se bude vdávat, o ruku ji požádal muž, který v minulosti trénoval zpěváka Martina Kociána. Dvojice žije v Havířově, návrat do Prahy není na pořadu dne. Pro Prima Ženy promluvila Monika Binias, která dceři vztah schvaluje.

Charlotte Štiková, která měla problémy s drogami a dluhy, začíná na svět zase hledět přes optimistické brýle. Hvězda reality show Štiky se zamilovala do muže, se kterým letos přijela do Karlových Varů na přehlídku Debbie Brown.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

Do Varů Charlotte přijela se Sámerem Issou, svou kamarádkou Monikou Zolotarev a holohlavým mužem, který se novinářům představil jako Martin. Nezapomněl dodat, že právě on připravoval zpěváka Martina Kociána na zápas pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Martin se redaktorům Prima Ženy představil jako trenér. Právě tento muž požádal mladou Štikovou o ruku.

„Martin požádal Charlotte o ruku. Ona souhlasila. Jak to chtějí dělat, to netuším. Ale už je to na ní, já s ní nadobro skončila,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Zolotarev, která je přesvědčená, že s Charlotte to nedopadne dobře. Pražská podnikatelka nabídla Charlottě bydlení a dala jí práci. Dnes ale už kamarádkami nejsou, Zolotarev tvrdí, že ji Charlotte okradla.

Monika Binias vztah schvaluje

Redakce Prima Ženy oslovila Moniku Binias s dotazem, co na vztah své dcery říká a zda ví o tom, že Charlotte se bude vdávat.

ČTĚTE TAKÉ: Bohužel potratila. Monika Binias přišla o miminko

„Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu poznat nemůže, ale přijde mi to tak. Přijde mi, že se nechce zviditelnit, myslím si, že s Charlotte to myslí opravdu dobře, myslím si, že se opravdu zamiloval. A paradoxně mi přijde, že se zamilovala i Charlotte,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Binias s tím, že Martin je z Havířova a patří k rázovitým lidem, kteří mají srdce na pravé straně.

„Přijde mi, že když člověk ty drogy vnitřně nesnáší a pak se zamiluje, tak ho láska z těch všech sraček může dostat. Já bych jim to přála. Své dceři bych to opravdu přála, ať už se mnou mluvit bude či nebude. Možná přijde na to, že jsem to vždy myslela dobře. Přeju si, aby byla šťastná a zdravá, to je moje priorita,“ dodala Binias.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky rodina svatba vztahy Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.