Celebrity

17. července 2024 09:40

Josef Šťastna

Charlotte Štiková se bude vdávat. O ruku ji požádal trenér Martina Kociána

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Turbulentní dění okolo Charlotte Štikové (28) nekončí. Charlotte se odstěhovala z Prahy a žije s novým přítelem v Havířově. Jejím novým partnerem je muž, který v minulosti trénoval zpěváka Martina Kociána (47). Nový přítel ji požádal o ruku a Charlotte podle informací webu Prima Ženy souhlasila.

Charlotte Štiková se v úterý po delší době objevila v Praze. V metropoli měla naplánovaný soud, byla předvolána jako svědkyně v případu ženy, u které nedávno bydlela. Charlotte se snažila pracovat a žít u pražské podnikatelky Moniky Zolotarev, ale nedopadlo to dobře. Podnikatelka pro Prima Lajk uvedla, že Charlotte ji okradla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

O tom ale soudní stání nebylo, u Městského soudu pro Prahu 1 se řešilo, že Monika Zolotorav měla napadnout muže, se kterým se Charlotte v minulosti stýkala. Zolotarev měla tohoto muže v sebeobraně bodnout. Charlotte se k soudu dostavila a vypovídala asi půl hodiny. Navíc ji v Praze čekalo nemilé překvapení, podle deníku Blesk si na mladou Štikovou počkali policisté a předali ji obsílku, Charlotte bude předvolána a bude vypovídat o tom, zda je pravda, že svou bytnou a kamarádku Moniku Zolotarev okradla.

ČTĚTE TAKÉ: Bohužel potratila. Monika Binias přišla o miminko

Charlotte byla požádána o ruku

Výlet do Prahy ale skončil pro hvězdu reality show Štiky přeci jen pozitivně. Nový přítel Martin ji požádal o ruku. „Charlotte a Martin se po soudu za mnou ještě zastavili. Charlotte u mě hledala doklady. Možná by vás mohlo zajímat, že Martin požádal Charlotte o ruku. Ona souhlasila. Jak to chtějí dělat, to netuším. Ale už je to na ní, já s ní nadobro skončila,“ popsala pro Prima Ženy Monika Zolotarev, která je přesvědčená, že s Charlotte to nedopadne dobře. Pražská podnikatelka si není jistá, zda je padesátiletý Martin pro Charlotte ideálním partnerem.

Právě Martin byl člověkem, který Charlotte doprovodil do Karlových Varů, když Charlotte přijela na módní přehlídku Debbie Brown. Do lázeňského města přijel také zpěvák Sámer Issa. Charlotte a Sámer měli spolupracovat na novém songu, podle svých slov také chtěli představit charitativní projekt. Jenže v Karlových Varech během bláznivé noci přeskočila mezi Martinem a mladou Štikovou jiskra. Nový přítel ji odvezl na sever Moravy, kde spolu zkouší žít.

Charlotte a Martin plánují miminko

Před odjezdem z Karlových Varů měl Martin krátký rozhovor s redaktorem webu Prima Ženy. Ukazoval mu videa, která ho zachycují při trénování Martina Kociána před jeho zápasem v organizaci Clash of the Stars.

Právě nový přítel Charlotte Štikové byl v týmu lidí, kteří Kociána připravovali do boje, což lze dohledat na sociálních sítích. Chtěli jsme se také zeptat Charlotte, jak se na svatbu těší, ale žádost o rozhovor zatím nereagovala. Později se spojila s redaktory deníku Blesk.

„S Martinem jsme leželi v posteli a z něj najednou vypadlo, jestli si ho vezmu. Ani jsem nad tím nemusela přemýšlet a hned jsem řekla ano,“ uvedla Charlotte s tím, že svatbu chtějí stihnout ještě v létě, obřad proběhne prý v Praze na Staroměstském náměstí. Charlotte by také ráda založila rodinu. Dvojice nechce s miminkem otálet, protože Martinovi už je padesát.

PODÍVEJTE SE NA ROZHOVOR, VE KTERÉM CHARLOTTE TVRDILA, ŽE DROGY NEBERE:

Sdílejte článek
Štítky drogy svatba Charlotte Štiková Monika Binias Martin Kocián Sámer Issa Monika Zolotarev

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.