Charlotte Štiková se ukázala v krátkém účesu. Uši jsem si potetovala sama, přiznala

Vypadá to, že krušné časy má za sebou. Reality hvězda a influencerka Charlotte Štiková (27) si prošla náročným obdobím, kdy se na veřejnost dostaly fotografie, na nichž vypadala na krůček od zhroucení, a následně přiznala užívání drog. Jak sama tvrdí, nyní je naprosto čistá. Pochlubila se výraznou změnou účesu, která dala vyniknout potetovaným uším. Ty si ozdobila sama.

Když se v dubnu objevily šokující fotografie Charlotte Štikové, lidé začali okamžitě spekulovat o tom, že užívá drogy. To nakonec ona sama také potvrdila. Nyní se jí ale daří dobře, našla si práci, postavila se na nohy a prošla velkou proměnou. Kdysi dlouhé blond kadeře vyměnila za krátký sestřih, který odhaluje její potetované uši.

„Uši jsem si tetovala sama, normálně strojkem. Nastavila jsem si přední kameru na telefonu a jela jsem. Není to nic konkrétního, je to abstrakce,“ prozradila Charlotte pro web Prima Ženy. Nadšená je přitom nejen z ozdobených uší, líbí se jí i účes, který nyní nosí.

V poslední době byla drobná blondýnka často spatřována s delšími vlasy a kšiltovkou, ukázalo se ale, že šlo o paruky a příčesky, díky kterým mohla měnit svůj vzhled podle aktuální nálady. I krátké vlasy jí ale sluší a zdůrazňují kromě tetování na uších také rysy v obličeji, které prokoukly i po shození nadbytečných kilogramů.

Čtěte také: Mámu peskuje a je hloupý. Charlotte Štiková popsala manžela Moniky Binias

Podívejte se, jak Charlotte vypadala v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy tetování účes vzhled krátké vlasy Charlotte Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.