Charlotte Štiková bez cenzury o matce: Prosím, přestaň už na mně vydělávat

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Sámera Issu a Charlotte jsme potkali na módní přehlídce Debbie Brown, která se konala v pondělí během filmového festivalu v Karlových Varech. Oba byli skvěle naladěni. Dvojice v rozhovoru vysvětlila, proč dorazila společně. Charlotte jsme se také zeptali na mámu Moniku Binias. Vznikl dosud nejostřejší rozhovor, během kterého Charlotte těžce zadržovala slzy.

Charlotte Štiková vyrazila v pondělí do společnosti po boku zpěváka Sámera Issy. Dvojici redakce Prima Ženy zastihla na přehlídce talentované módní návrhářky Debbie Brown, která se konala v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z přehlídky Beaty Rajské: V hlavní roli antické střihy a vzdušná elegance

Issa a Štiková chystají překvapení pro fanoušky

„Promujeme nový projekt, který jsme připravili. Jedná se o hudební projekt,“ vysvětlil Sámer Issa pro Prima Ženy důvod, proč vyrazili společně na veřejnost.

„Není to jenom hudební projekt, je tam ještě jedna věc. Nemůžeme ale říct, co to je. Bude to ale moc hezké,“ navnadila Charlotte, kterou kromě Sámera doprovázela v Karlových Varech také její kamarádka a majitelka kosmetického salónu, ve kterém někdejší hvězda reality show Štiky pracuje. Po přehlídce Debbie Brown vyrazili na večeři v lázeňském městě a následně na Campari party.

Máma prý na ní vydělává

Kolem Charlotte bylo v poslední době rušno. Především poté, co se na internet dostaly fotografie, na nichž vypadá na pokraji zhroucení. Lidé začali okamžitě spekulovat, zda užívá drogy.

Do své dcery se ostře začala strefovat veřejně Monika Binias. „Vysilují mě její reakce a všechny nesmysly, co vykládá. Nejsem s ní v naprosto žádném kontaktu. Naposledy jsme se viděly v zimě,“ upozornila Charlotte během emotivního rozhovoru, při kterém jen těžko držela slzy.

Charlotte Štiková je přesvědčená, že její matka dělá vše kvůli penězům. „Z její strany je to faleš. Hlavní roli u ní hrají peníze. Má ráda jen sama sebe,“ pokračovala a dodala, že si přeje, aby matka na ní nevydělávala. Celý rozhovor si můžete přehrát ve videu v úvodu článku.

Co řekla Monika Binias o dcerách:

Sdílejte článek
Štítky Karlovy Vary KVIFF Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary módní přehlídka Charlotte Štiková Monika Binias Debbie Brown Sámer Issa KVIFF 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.