Módní alarm z přehlídky Beaty Rajské: V hlavní roli antické střihy a vzdušná elegance

KVIFF: Módní přehlídka Beaty Rajské

Módní přehlídka Beaty Rajské v Karlových Varech byla plná ženské krásy a elegance, vzdušných antických střihů a jemných světlých barev. Na to, co oblékli návštěvníci a jak vypadaly některé z předváděných modelů se můžete podívat v Módním alarmu Anny Tejklové.

Beata Rajská v jemných tónech a se zlatými doplňky

Jedna z našich oblíbených módních návrhářek Beata Rajská oblékla pochopitelně model ze své vlastní kolekce a šla příkladem i s perfektně sladěnými doplňky ve zlaté barvě.

Martina Šmuková by byla krásná v čemkoliv

Přehlídku navštívila také jedna z našich předních topmodelek Martina Šmuková, která je zakladatelkou nadačního fondu Pink Bubble, který pomáhá onkologicky nemocným mladým lidem.

Martina je ten ojedinělý typ ženy, který si na sebe může vzít naprosto cokoliv a dokonce i v jednoduchých černých šatech a bílých teniskách vypadá krásně a zářivě.

Miroslav Donutil s chotí sehráni s bledě modrou

Známý herec příjemně překvapil sladěním se s manželkou v bledě modrém tónu, ve kterém má košili. Paní Donutilové moc pochválíme boty, že dala přednost eleganci před pohodlím a oblékla vkusné boty na podpatcích.

Jana Švandová v nebezpečné oranžové

Herečka vypadá sice sama o sobě výborně, ale oranžová barva je jedna z nejhorších vůbec, a to jak svou vězeňskou symbolikou, tak i tím, že skoro nikomu nesluší, úplně nejméně pak blondýnám. Pochválíme ale účes a boty, které se k těmto šatům každopádně stylově hodí.

Mnoho zmuchlané látky, český trend ve Varech

Všimla jsem si, že mnoho českých žen s oblibou nosí na společenské akce velké šaty, které jsou utvořené z množství zmuchlané látky. Všichni se pak svorně tváří, že „umění“. Ne, není to umění. Je to zmuchlané, neforemné a nesedí to.

Podívejte se také na rozhovor s Miroslavem Donutilem:

Přehlídku navštívila i Renata Vesecká

Bývalá státní zástupkyně Renata Vesecká oblékla nápadné plisované červené šaty, které odvážně doplnila šněrovacími botami na platformě. Stylově moc pěkně sladěné a neokoukané.

Modelka Veronika Dočkalová předvedla jedny z krásných šatů z nové kolekce

Na mole se předvedla i Diana Kobzanová

Modely se vyznačovaly vzdušností a nositelnou ženskou elegancí

Přehlídku Beaty Rajské si užila také Iva Kubelková. Moderátorka pro Prima Ženy promluvila o filmech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.