Celebrity

23. května 2024 18:10

Eliška Reiglová

Charlotte Štiková poslala ostrý vzkaz otci: Zklamal mě, nemám chuť se s ním bavit

Charlotte Štiková o současném životě

Charlotte Štiková (27) se v uplynulých měsících shodou okolností a nešťastných náhod dostala do nesnází. To u ní nakonec vedlo i k užívání narkotik. Nyní žije střídmě, našla si práci v květinářství a doufá, že se jí podaří urovnat vztahy se sestrou Ornellou Koktovou (31). S otcem už ale naopak mluvit vůbec nechce.

Hvězda reality show a influencerka Charlotte Štiková si prošla náročným obdobím, kdy se na veřejnost dostaly fotografie, na nichž vypadala jen krůček od zhroucení, a následně přiznala užívání drog. Jak sama tvrdí, nyní je naprosto čistá a život si pomalu, ale jistě urovnává. Má stabilní zaměstnání a o ambice nepřišla. Trápí ji ale rodina.

„Moje vztahy s rodinou jsou docela na bodu mrazu. Začnu třeba s otcem, s tím nemám naprosto žádnou chuť se ani začít bavit. Ten mě zklamal na plné čáře. K tomu už se ani vyjadřovat nebudu, tam je velké zklamání,“ řekla Charlotte se znatelným smutkem v hlase v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Čtěte také: S Ifkem jsem v kontaktu, přiznala Charlotte Štiková. Je naděje, že se k němu vrátí?

Charlotte má za to, že situace v rodině se mají řešit v soukromí, nikoliv před celým světem. Nechtěla upřesnit, co přesně jí otec provedl, ale zdůraznila, že bavit se s ním opravdu nechce. Michal Štika v poslední době není v mediálním rybníčku výraznou osobností. Z reality show Štiky si ale diváci odnesli pocit, že je hodný. Podle jeho mladší dcery tomu tak ovšem není.

Ornella jako priorita

Když vyšly fotografie Charlotte Štikové, na nichž nevypadala dobře, její sestra Ornella na sociální sítě přidala několik společných snímků z dětství a ukázala, že nad stavem své sestry pláče. Sama o ní věděla jen to, co se doslechla. Nakonec se ale podařilo a už jsou znovu v kontaktu. Právě vztah s Ornellou je nyní pro drobnou blondýnku prioritou.

Mohlo by vás zajímat: Kokain? Byla jsem v pohodě, říká Charlotte Štiková. Dušuje se, že na závislosti netrpí

„Hlavně chci dát dohromady komunikaci a vztahy se ségrou. Je to na dobré cestě, věřím, že to dopadne dobře,“ prozradila nadějeplně Charlotte, která nezastírá, že kromě sestry se jí stýská také po jejích dětech. S Quentinem, Svenem a Lilianne byla zvyklá dříve trávit čas, a tak doufá, že je brzy znovu sevře v náruči.

Sdílejte článek
Štítky rodina zklamání vztahy Ornella Koktová Charlotte Štiková Michal Štika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.