Celebrity

14. května 2024 11:35

redakce Prima Ženy

Kokain? Byla jsem v pohodě, říká Charlotte Štiková. Dušuje se, že na závislosti netrpí

Charlotte Štiková (27) v poslední době byla velkým tématem. Údajně na tom měla být hodně zle, měla se bavit s narkomany a okrádat zákaznice, které si od ní na internetu chtěly koupit oblečení. Její matka Monika Binias (51) ji vyzpovídala pro svůj podcast, kde prozradila, že nechápe užívání drog s tlumícím účinkem, a že se považuje za člověka, který k závislostem sklon nemá.

Když se v dubnu objevily šokující fotografie Charlotte Štikové, na nichž vypadala na krůček od zhroucení, lidé začali okamžitě spekulovat o tom, že užívá drogy. To nakonec ona sama také potvrdila. Její matka Monika Binias pak ve svém podcastu odvyprávěla její příběh a také ji pozvala na rozhovor, který nyní vyšel.

„Charlotte, ty jsi měla trávu a přišla jsi vlastně za mnou, to je obrovská důvěra,“ načala citlivé téma někdejší hlavní hvězda reality show Štiky.  „Ano, já jsem měla pocit, že jsem ve snu a nemůžu se z něho probudit. Myslela jsem, že padnu, a měla jsem depresi a dezorientační stavy. Měla jsem to asi týden. I po měsíci se mi to třeba vracelo, šílené,“ popsala její dcera zkušenost s marihuanou.

Povzbuzení a nezávislost

Je ale známo, že takzvané lehké drogy nejsou posledním milníkem, k němuž se Charlotte Štiková přiblížila. Koneckonců sama nejednou otevřeně přiznala, že užívala kokain a pervitin. Naopak ale popřela, že by kdy k aplikaci drogy použila jehlu. V podcastu Nevim no pak poznamenala, že by si nevzala nic, co by ji utlumilo.

„Chápu ty drogy, co tě dostanou do nějaké euforie. Nebo ty drogy, co tě nějak nakopnou, abys byl produktivnější. Ale co třeba nechápu, tak je heroin, když si člověk pak ani nemůže dojít na záchod. Nebo tu trávu taky nechápu. Kokain jsem zkusila a byla jsem v pohodě. Někdo šílí a pak bez toho nemůže být,“ vysvětlila drobná blondýnka svůj pohled na věc.

Čtěte také: Nejistá budoucnost u Jágrů. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Přestože propadla drogám, nyní se dušuje, že nešlo o závislost. „Já to mám takhle vlastně i s cigaretami. Já bez toho umím být a dokážu s tím seknout ze dne na den. Nepotřebuji to. Já jsem člověk, který netrpí na závislosti. Až teda na tu závislost na jídle, kterou jsem měla. A to je teda něco naprosto strašného,“ řekla Charlotte.

Rýpnutí do Ornelly

Monika Binias svou mladší dceru vždy popisovala jako hodnou holku se srdcem na dlani, jako bezproblémové dítě, s nímž nebylo nutné řešit jakékoliv průšvihy. O to víc s podivem pak přišla informace o tom, že Charlotte sklouzla na drogové scestí. To nakonec i ona sama potvrdila a rýpla si do sestry.

„Oni všichni kouřili, pili, ale já nic. Já jsem nikdy nepřišla domů zfetovaná na rozdíl od Ornelly. Všichni hulili, chlastali a já jsem byla slušná. Vždycky jsem měla sama sebe pod kontrolou,“ dodala Charlotte, kterou matka doplnila historkou o tom, že Ornella Koktová jednou domů přišla tak zfetovaná, že ji musely dát do vany.

Podívejte se, jak Charlotte vypadala v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy kokain závislost pervitin Ornella Koktová Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.