Michal Penk o smrti Bartošové: Kdyby jí Gott vzal telefon, třeba by se to nestalo

Michal Penk zavzpomínal na Ivetu Bartošovou

V pondělí 29. dubna 2024 uplynulo deset let od tragického odchodu Ivety Bartošové (†48), která se rozhodla svůj život ukončit skokem pod vlak. Talentovaná zpěvačka dokázala okouzlit nejednoho muže. Podlehl jí i zpěvák a skladatel Michal Penk. Ten nyní v rozhovoru pro CNN Prima NEWS exkluzivně promluvil o jejím nešťastném rozhodnutí.

Bývalý partner Ivety Bartošové Michal Penk v rozhovoru prozradil, že způsob, jakým se zpěvačka rozhodla ukončit svůj život, měl být zřejmě symbolickým odkazem na Petra Sepešiho, s nímž v minulosti také chodila a který zemřel nešťastnou náhodou pod koly vlaku.

Čtěte také: Smrt Ivety Bartošové dodnes budí otázky. Její ostatky nejsou pohřbené, rodina je nemá

V den, kdy se tragédie odehrála, měla Iveta naposledy přes telefon mluvit s Karlem Gottem (†80), jenž byl pro zpěvačku vzorem i dobrým přítelem, který se jí snažil vždy pomáhat. „Kdyby měla to štěstí a on by to vzal, třeba by se to nestalo. Měl ji strašně rád,“ sdělil Michal Penk ve speciálním vysílání CNN Prima NEWS k připomínce deseti let od tragického odchodu Ivety Bartošové.

„Tenkrát, když jí nechtěli povolit manažera, šel za ministrem kultury a bojoval za ni jako lev. Měl ji opravdu moc rád,“ dodal Michal Penk. Dle informací deníku Blesk však telefonát mezi Bartošovou a Gottem proběhl. Hovor trval necelou minutu, obsah však není známý.

Koleje prý nebyly náhoda

V době, kdy Bartošová tvořila pár s Penkem, byla na vrcholu své hudební kariéry. Už tehdy to pro ni bylo náročné období. „Bezstarostná a veselá nebyla. Byla vždy lehce posmutnělá,“ uvedl Penk s tím, že se na ní pravděpodobně hodně podepsala smrt Petra Sepešiho, se kterou se nikdy nesmířila.

Přečtěte si: Osudoví muži Ivety Bartošové: Dvanáct vztahů zkrachovalo, třináctý skončil sebevraždou

„Ona si to strašně vyčítala. Zůstalo to v ní až do konce. Podle mě to souviselo s jejím koncem, pro který se rozhodla,“ dodal Penk. Smrt Sepešiho však prý dle zpěváka nebyl jediný důvod, proč se Iveta rozhodla ukončit život. „Chtěla médiím a národu ukázat, jakou má sílu a jaká je osobnost, že není kus hadru, jak ji popisovali. Ale že jde a opravdu si tam lehne,“ objasnil hudebník.

Podívejte se na exkluzivní rozhovor s Josefem Rychtářem:

Sdílejte článek
Štítky vzpomínka rozhovor sebevražda muži CNN Prima NEWS úmrtí Iveta Bartošová Michal Penk Petr Sepeši

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.