Celebrity

14. května 2024 09:11

Eliška Reiglová

Nejistá budoucnost u Jágrů. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Přestože tvoří pár už pátým rokem, směrem ke svatbě se ještě neposunuli. Modelka Dominika Branišová (29) a Jaromír Jágr (52) jsou spolu stále spokojení, už v minulosti ale udělali jasno v tom, že větší společné kroky jsou vyloučené, dokud bude hokejista aktivně hrát. Teď ho ale čeká poslední sezóna. Co tedy přijde pak?

Hokejový fenomén Jaromír Jágr se za svou kariéru objevil po boku několika slavných žen. Nyní už ale několik let randí s o 23 let mladší modelkou Dominikou Branišovou, s níž se seznámil v pražském hudebním klubu, kde pracovala jako manažerka. Navzdory věkovému rozdílu si rozumí, což bylo evidentní i při jejich návštěvě na vyhlašování nové české miss.

„Tak doufám, že alespoň pro něj jsem ta nej,“ zažertovala Dominika, která z legrace lkala nad tím, že se novou královnou krásy nestala sama, jak ji cituje web iSport. Že je pro Jágra tou nejlepší, on sám dokazuje již několik let, přeci jen by nezůstal po boku někoho, s kým není šťastný. Vyvstává ale otázka, kdy se ze skvělé přítelkyně stane i skvělá manželka a maminka.

Velký krok

Jaromír Jágr v minulosti opakovaně dal najevo, že dokud bude aktivním hráčem, nemůže být o svatbě a založení rodiny řeč. Čas, kdy v profesionálním směru takzvaně pověsí brusle na hřebík, ale už pomalu nadchází. „Teď se chystá na úplně poslední sezonu,“ přiznala hokejistova krásná partnerka.

Kdy tedy k posunutí vztahu na novou úroveň dojde? Ohledně toho zjevně stále panuje nejistota. „Nevím. Na to jsou vždycky potřeba dva, na svatbu i na to dítě. Určitě nechci mluvit za něj. Uvidíme, co bude za rok. Já nevím ani, co bude příští týden,“ vysvětlila Dominika Branišová, kterou toto téma zřejmě příliš nezatěžuje.

Co dalšího Dominika Branišová prozradila o vztahu s Jaromírem Jágrem?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.