Rozladěná Binias o festivalu ve Varech: Party jsou plné prostitutek, člověka až mrazí

KVIFF: Monika Binias ve Varech

Tohle letos ve Varech asi nečekal nikdo. Monika Binias, která festival v minulosti nejednou shodila, a dokonce prohlásila, že jím pohrdá, na něj překvapivě dorazila. A v exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy i s manželem Petrem svůj zážitek popsali. Nutno podotknout, že příliš chvály, zejména pro pořadatele zdejších prestižních party, neměli.

Monika Binias žije se svým manželem, hokejistou Petrem Biniasem, ve Švýcarsku, kde má angažmá. A právě jistý stesk po vlasti se prý nakonec stal hlavním důvodem, proč se Monika přemohla. „Já jsem bohužel změnila názor tím, že jak jsme dlouhodobě v zahraničí, tak se mi po naší zemi prostě strašně stýská. Říkala jsem si, že to tady rozjedeme a Vary se budou otřásat v základech. Ale byla to velká chyba.“

Podívejte se na otevřený rozhovor s Charlotte Štikovou:

Pro Moniku a jejího manžela se návštěva festivalu stala velkým zklamáním. Byť totiž byli pozvaní na zdejší VIP party, na poslední chvíli jim pozvání bylo zrušeno. Museli si proto ve Varech udělat náhradní program. „Bohužel jsem narazila na to, že někteří lidé mi slíbili 100% účast na party, ale den před odjezdem najednou nastal velký problém. To mě teda hodně zklamalo. Měla jsem pocit, že mi to slíbili dospělí, seriózní lidé. Nicméně jsme si udělali hezký náhradní program,“ svěřila se nám lehce rozladěná Binias.

Ta se s manželem nakonec objevila aspoň na Big Board party, kde se to slavnými osobnostmi jen hemžilo. I na tu si však zpětně postěžovala. Šokovalo ji totiž, jací lidé se na akce prezentované jako VIP dostanou. „Co mi tady vadí hodně, jak na ty party chodí takové ty prostitutky, totálně projetí lidé, prostě humus, dno. Ty se tam dostanou úplně bez problémů, člověka až mrazí, co je tohle za systém,“ postěžovala si Monika.

Podívejte se, jak to vypadá, když honosný večírek kazí déšť:

Mohlo by vás zajímat: Charlotte Štiková se ukázala v krátkém účesu. Uši jsem si potetovala sama, přiznala

Nutno připomenout, že na Big Board party nechyběla třeba i Simona Krainová, s níž měla Binias loni ostrou výměnu ohledně jejího působení na OnlyFans. Monika tehdy pro Prima Ženy mimo jiné řekla: „Dřív se k*rvy lynčovaly. Byly na okraji společnosti. Teď melou ho*na a my se máme zamyslet. OnlyFans je dno. Ona je pavlačová baba, která má základní školu a dělala modeling v pravěku.“ Krainová ji v reakci označila za „éčkovou, oteklou, umaštěnou nulu“.

Celý rozhovor s Monikou Binias a jejím manželem Petrem si můžete pustit v úvodu článku. Prozradila v něm mimo jiné, jak aktuálně vypadá její složitý vztah s dcerami Ornellou a Charlotte.

Charlotte Štiková promluvila pro web Prima Ženy o svém současném životě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.