Celebrity

17. července 2024 14:43

Michaela Vlčková

Charlotte Štiková prozradila detaily svatby, bude v centru Prahy. Miminko by chtěli brzy

Jen nedlouho poté, co Charlotte Štiková (28) oznámila, že ji partner Martin (50) požádal o ruku po třech týdnech vztahu, poskytla první vyjádření. V něm prozradila, že svatbu už plánuje a veselka by měla být za pouhé tři měsíce. Také se nechala slyšet, že brzy bude i miminko.

Jejím novým partnerem je muž, který v minulosti trénoval zpěváka Martina Kociána. Nový přítel ji požádal o ruku, a Charlotte podle informací webu Prima Ženy souhlasila. Zamilovali se do sebe během filmového festivalu v Karlových Varech. Od toho momentu se od sebe nemohli odtrhnout.

Mohlo by vás zajímat: Před záhadným zmizením na Moravu stihla Charlotte Štiková skleničku se Slováčkem

Žádost o ruku přišla jako rána z čistého nebe. „S Martinem jsme leželi v posteli a z něj najednou vypadlo, jestli si ho vezmu,“ popsala Charlotte pro deník Blesk s tím, že váhat nemusela ani vteřinu. „Hned jsem řekla ano,“ doplnila.

Je přesvědčená, že Martin je ten pravý. Vůbec ji netrápí, že zásnuby přišly po pouhé třítýdenní známosti. „Jako dětem nám rodiče nechali udělat horoskop. Díky tomu vím, že on je ten, kdo mi v něm vyšel,“ vysvětlila.

Svatba bude ještě v létě

Přípravy na veselku jsou v plném proudu, protože Charlotte by ráda stihla obřad ještě dokud je hezké počasí. „Původně jsme řekli, že se vezmeme do konce roku, ale já bych si přála hezké počasí,“ uvedla a nejzazší termín svatby stanovila na září.

Charlotte má už dokonce i představu o tom, kde by si se svým partnerem ráda řekla ano. Svoji lásku zpečetí v centru hlavního města Prahy. „Určitě to bude na Staroměstském náměstí,“ řekla a dodala, že se tam vdávala i její babička. „Má to pro mě srdeční význam,“ nastínila.

Miminko bude brzy

Charlotte Štiková, kolem které bylo v poslední době rušno především díky její matce Monice Binias, jež ji obviňuje z užívání drog, by ráda založila rodinu. „Miminko bych chtěla,“ podotkla.

Čtěte také: Charlotte Štiková má potetované uši. Udělala si to sama

Dítě možná přijde dřív, než by se čekalo. Dvojice to zdůvodňuje Martinovým věkem. „Je mi padesát. Není čas otálet, takže když se zadaří, budu moc rád,“ rozpovídal se snoubenec.

PODÍVEJTE SE NA ROZHOVOR, VE KTERÉM CHARLOTTE TVRDILA, ŽE DROGY NEBERE:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.