Celebrity

7. července 2024 10:34

Josef Šťastna

Před záhadným zmizením na Moravu stihla Charlotte Štiková skleničku se Slováčkem

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Vypadalo to, že se Charlottě Štikové podaří dostat z drogové spirály. Jenže po návštěvě filmového festivalu v Karlových Varech zmizela na Moravu a nezvedá telefon. Podle informací redakce Prima Ženy by měla být s mužem, který má kontroverzní pověst. Před zmizením stihla Charlotte skleničku s Felixem Slováčkem.

Hvězda reality show Štiky Charlotte Štiková prožívala složité vztahy s matkou i zbytkem rodiny. Zázemí a nový domov Charlotte našla u jedné pražské podnikatelky, která jí dala práci, pomohla obnovit občanku, našla jí lékaře. Tato žena věřila, že když bude na Charlottu dohlížet, tak ta se dokáže vymanit z drogové spirály. Jenže Charlotte pomocnou ruku odmítla.

Redaktoři Prima Lajk mluvili s podnikatelkou, která se o Charlottu čtvrt roku starala, ale nyní od mladé Štikové už dává ruce pryč. Charlotte jí totiž okradla a odjela na Moravu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

„Už před odjezdem do Varů udělala hrozný mejdan u nás v salónu. Zvala různý lidi přes Facebook, divný lidi, zůstal tam po nich brajgl. Do Varů jsem ale jela, že už to bylo domluvené, že se tam udělá promo a písnička. Sámer a Charlottte chtěli ve Varech využít pozornost, chtěli oznámit, že spolu budou tvořit... Ale já už věděla, že to nedopadne dobře. Už to bylo po tom šíleném mejdanu, ale říkala jsem si, že třeba ve Varech uvidí, že by by spolupráce se Sámerem někam vedla, že jí ty Vary ještě proberou,“ uvedla podnikatelka s tím, že Charlotte svůj boj nezvládla. Vybrala kasu ve firmě, kde pracovala a zmizela na Moravu. Podle informací webu Prima Ženy je Charlotte nyní u muže, který nemá nejlepší pověst.

„Pro mě to skončilo, já už jí pomáhat nebudu. Pro mě je to celé velké zklamání a velká rána. Já už s ní skončila a je to prostě na ní. Odjela někam na Moravu, nechce se jí makat, chce si dělat, co bude chtít... Mně teď volala Binias, mluvila jsem s Ornellou, ale je to už jen na Charlottě, dávám od ní ruce definitivně pryč,“ uvedla dáma, která pokusila Charlottu přivést k rozumu, což se ale nezdařilo.

Přitom to v jednu chvíli opravdu vypadalo, že Charlotta dokáže z drogové spirály vyskočit. Tři měsíce se snažila, měla práci, dokonce chodila na večírky a společenské akce.

Na Střeleckém ostrově po boku Felixe Slováčka dokonce mladá Štiková propagovala soutěž Miss Tourism World Czech Republic. Novinářům říkala, že už nemá na drogy ani pomyšlení. Vedle Slováčka jen zářila, Felix na ní mohl nechat oči. Bohužel následoval divoký mejdan, odjezd do Karlových Varů se Sámerem Issou a nakonec útěk na Moravu. Bohužel to vypadá, že Charlotte svou šanci na slušný život odmítla.

Podívejte se také na rozhovor s Monikou Binias přímo z Karlových Varů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.