Celebrity

6. července 2024 10:15

Josef Šťastna

Charlottě jde o život. Situace kolem Štikové je zlá, shodují se Binias i nevlastní máma

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Charlotte Štiková (27) je na tom znovu špatně. Po třech měsících, kdy našla náhradní rodinu a snažila se očistit od drog, se znovu události vymkly z jejích rukou. O její život se bojí matka Monika Binias (52) i žena, ve které Charlotte našla nevlastní maminku.

Hvězda reality show Štiky Charlotte Štiková je na tom znovu velmi špatně. Její rodina se bojí toho nejhoršího, Charlotte opět padá do osidel zla.

Zdálo se, že Charlotte půjde do sebe. Její kamarádka jí našla práci, zařídila jí občanku, přihlásila ji k lékaři, nabídla jí střechu nad hlavou. Obětavá žena se pro Charlotte stala náhradní matkou. Jenže mladá Štiková se odvděčila tak, že podnikatelku okradla a odjela s neznámým mužem na Moravu.

„Já už věděla, že to není dobré. Už před odjezdem do Varů udělala hrozný mejdan u nás v salónu. Zvala různý lidi přes Facebook, divný lidi, zůstal tam po nich brajgl. Do Varů jsem ale jela, že už to bylo domluvené, že se tam udělá promo a písnička. Sámer a Charlotte chtěli ve Varech využít pozornost, chtěli oznámit, že spolu budou tvořit... Ale já už věděla, že to nedopadne dobře. Už to bylo po tom šíleném mejdanu, ale říkala jsem si, že třeba ve Varech uvidí, že by spolupráce se Sámerem někam vedla, že jí ty Vary ještě proberou,“ uvedla pro Prima Lajk žena, u které Charlotte bydlela.

Čtěte také: Charlotte Štiková zmizela! Vybrala kasu, sebrala šaty a hraje si na chudinku

Léčba mladé Štikové se ale nevydařila. Žena, která Charlottě poskytla domov, se cítí nyní podvedená a zklamaná. Uvedla, že Charlotte ji také okradla a vybrala kasu u ní ve firmě.

„Odjela někam na Moravu. Je tam s nějakým mužem, který jí nakukal, že nic nemusí, že je to princezna. Žádná písnička se nenatočila, prostě nic... Nechce pracovat, chce si užívat života, tak odjela. Vše je nyní v troskách. Já se snažila z ní tři měsíce udělat dámu, stálo mě to plno energie, bydlela u mě doma, občanku jsem jí zařídila, k doktorovi přihlásila... Teď odjela s mými věcmi, odjela ve vypůjčených šatech, ještě mi vybrala kasu,“ dodala žena, která nabídla mladé Štikové pomocnou ruku.

Čtěte také: Charlotte Štiková má potetované uši. Udělala si to sama

Podle informací webu Prima Ženy je tato žena v kontaktu s Monikou Binias. Obě dámy se telefonicky propojily. Monika Binias nejprve věřila verzi, že Charlotte u této paní musí otročit a žije v pokoji bez oken. Jenže pravda bude složitější. Nyní to vypadá, že Binias a pražská podnikatelka, která nabídla Charlottě nový start do života, našly společnou řeč. Sama Binias chápe, že práce se závislým člověkem je složitá.

Podívejte se také na rozhovor, ve kterém Charlotte tvrdila, že drogy nebere:

Žena, která Charlottě věřila a nabídla jí všechno, se ale už spálit nechce. Uvedla, že Charlotte druhou šanci nedostane. „Pro mě to skončilo, já už jí pomáhat nebudu. Pro mě je to celé velké zklamání a velká rána. Já už s ní skončila a je to prostě na ní. Odjela někam na Moravu, nechce se jí makat, chce si dělat, co bude chtít... Mně teď volala Binias, mluvila jsem s Ornellou, ale je to už jen na Charlottě, dávám od ní ruce definitivně pryč. Ona teď Ornelle vypráví něco, jak tady spala v pokoji bez oken, jak tady otročila, chce se před rodinou obhájit, proč zase zdrhla... Já už s ní definitivně končím,“ uvedla podnikatelka pro Prima Lajk. Tato žena i vlastní matka se shodují, že Charlottě jde už o život.

Sdílejte článek
Štítky drogy Facebook pervitin Morava Praha Ornella Koktová Charlotte Štiková Monika Binias Sámer Issa

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.