Celebrity

18. července 2024 15:38

Josef Šťastna

Jaké jméno dostane miminko Charlotte Štikové: Budoucí tatínek je zaskočen slávou

Influencerka Charlotte Štiková (28) plánuje svatbu s padesátiletým Martinem, se kterým se sblížila během filmového festivalu v Karlových Varech. Dvojice také uvedla, že pracuje na miminku. Je otázkou, jak se dítě bude jmenovat. Martin měl v roce 2016 problémy se zákonem, pátrala po něm policie.

Charlotte Štiková pro redakci Prima Ženy uvedla, že experimentovala s tvrdými drogami, nyní je ale podle svých slov čistá a chystá se založit rodinu. Tatínkem se stane padesátiletý Martin, se kterým mladá Štiková žije v Havířově. Dvojice se zná tři týdny, ale Charlotte je přesvědčená, že tento muž je pro ni tím osudovým.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

Vztah schvaluje také Monika Binias, které se Martin velmi zamlouvá. Charlottina matka se domnívá, že láska může pomoci v boji s drogovým pokušením.

„Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu poznat nemůže, ale přijde mi to tak. Přijde mi, že se nechce zviditelnit, myslím si, že s Charlotte to myslí opravdu dobře, myslím si, že se opravdu zamiloval. A paradoxně mi přijde, že se zamilovala i Charlotte,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Binias s tím, že Martin je z Havířova a patří k rázovitým lidem, kteří mají srdce na pravém místě.

„Přijde mi, že když člověk ty drogy vnitřně nesnáší a pak se zamiluje, tak ho láska z těch všech sraček může dostat. Já bych jim to přála. Své dceři bych to opravdu přála, ať už se mnou mluvit bude či nebude. Možná přijde na to, že jsem to vždy myslela dobře. Přeju si, aby byla šťastná a zdravá, to je moje priorita,“ dodala Binias.

ČTĚTE TAKÉ: Bohužel potratila. Monika Binias přišla o miminko

Charlotte chce miminko. Ideálně hned

V rozhovoru pro deník Blesk Charlotte uvedla, že by chtěla s Martinem co nejdříve miminko. Na roli matky je prý připravená. Už po pár dnech ví, že Martin bude skvělým otcem. Ten v rozhovoru pro Blesk uvedl, že mu je padesát let a miminko chce co nejdříve.

Otázkou je, jak se potomek bude jmenovat. Zeptali jsme se Martina na jeho příjmení, ten to ale zamluvil s tím, že své příjmení zatím novinářům říkat nechce, že je brzy, že zatím si musí zvyknout na to, že mu do života vstoupila mediální sláva. Možná je to tím, že má za sebou pobyt za mřížemi. V kriminále se ocitl v roce 2016 - psali jsem zde.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky rodina společnost Havířov celebrity Praha Charlotte Štiková Monika Binias Martin Kocián společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 9. 2024

Berani, dnes si dávejte pozor na zelenookou příšeru. Pokud se nebudete mít na pozoru, může se objevit dřív, než vyslovíte slovo žárlivost. Mnoho situací, které tento pocit vyvolávají, se rodí z nejistoty. Pokud si nejste jisti v zaměstnání, ve vztahu nebo v rodině a cítíte se ohroženi někým jiným, je načase podívat se na příčinu. Hledejte odpovědi.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.