Celebrity

19. července 2024 13:27

Josef Šťastna

Štiková si bere muže, který má drsnou přezdívku. Táta Michal vezme na svatbu psa

Dcera Moniky Binias je přesvědčená, že zažívá lásku svého života. Charlotte Štikové (28) si na konci léta vezme za manžela muže, kterého zná tři týdny. Muž nosí přezdívku, která je chladná jako ocel. Navíc má za sebou pobyt v kriminále. Redakce Prima Ženy oslovila Charlottina otce Michala Štiku s žádostí o reakci. Michal se na svatbu těší, na obřad chce dorazit se psem.

Charlotte Štiková se bláznivě zamilovala do muže, kterého zná tři týdny. Jiskra přeskočila během divoké noci v Karlových Varech. Z lázeňského města Charlotte odjela do Havířova, kde s padesátiletým Martinem žije. Dvojice momentálně pracuje na miminku, svatbu chtějí stihnout na konci léta. Charlotte je smířená také s tím, že její Martin má za sebou kriminální minulost.

Monika Binias se nechala slyšet, že jí Martin přijde jako rovný chlap, vztah své dceři schvaluje. „Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu poznat nemůže, ale přijde mi to tak. Přijde mi, že se nechce zviditelnit, myslím si, že s Charlotte to myslí opravdu dobře, myslím si, že se opravdu zamiloval. A paradoxně mi přijde, že se zamilovala i Charlotte,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Binias s tím, že Martin je z Havířova a patří k rázovitým lidem, kteří mají srdce na pravém místě. Binias také dodala, že je přesvědčená, že láska může Charlottě pomoci dostat se z drog.

„Přijde mi, že když člověk ty drogy vnitřně nesnáší a pak se zamiluje, tak ho láska z těch všech sr*ček může dostat. Já bych jim to přála. Své dceři bych to opravdu přála, ať už se mnou mluvit bude či nebude. Možná přijde na to, že jsem to vždy myslela dobře. Přeju si, aby byla šťastná a zdravá, to je moje priorita,“ dodala Binias.

Říkají mu Mačeta! Štika bere na svatbu psa

Monika Binias našla shodu s exmanželem Michalem, také Charlottin tatínek vztah a svatbu schvaluje. „Na svatbu jsme pozvaní s Bárou a dobrmanka Chanelka půjde za družičku,“ uvedl pro Prima Ženy Michal Štika, o kterém se ví, že má moc rád pejsky své půvabné partnerky Báry.

ČTĚTE TAKÉ: Bohužel potratila. Monika Binias přišla o miminko

Pak ale Michal zvážněl a dodal, že na vztahu své dcery nevidí nic špatného. „Samozřejmě, že budu rád, když v manželovi najde opěrný bod a bude konečně šťastná. To je moje největší přání,“ dodal pro Prima Ženy s upřímností v hlase Charlottin otec.

Je otázkou, jaké příjmení bude po svatbě Charlotte nosit. Martin zatím novinářům nechce prozradit své příjmení. Prý kvůli minulosti zatím není připraven na mediální pozornost. V Havířově a v zákulisí Clash of the Stars, kde pracoval v týmu zápasníka Martina Kociána, nosí drsnou přezdívku - říkají mu Mačeta. Martin možná po svatbě prozradí, jak k zajímavé přezdívce přišel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

Na svatbu je zvaná i Ornella Koktová. Ta vůbec netušila, že Charlotte je tak hluboce zamilovaná. Pro Blesk uvedla, že rozhovor s Charlotte si musela pustit dvakrát, aby se ujistila, že neblouzní. Je tedy otázkou, zda na veselku dorazí také Ornella se svou rodinou.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky drogy svatba Havířov pervitin Charlotte Štiková Ornella Štiková Michal Štika Martin Mačeta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.