Kozoroh – Měsíční horoskop (květen 2022)

Kozoroh květen

Na začátku měsíce vás čeká nabídka nové práce, která pro vás bude velice zajímavá a přinese vám radost. Následně přijdou přesuny, možné stěhování. Vy však pocítíte beznaděj, že v ničem nemáte žádné jistoty. V druhé polovině května může dojít k hádkám v souvislosti s tím, že budete mít hodně práce, ale zvládnete to. Na konci měsíce budete plni lásky a můžete i odjet na dovolenou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Všechno vždy dotáhnu do konce.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Hned na začátku měsíce lásky se vám splní sen a objeví se partner vašich snů a přání. Jenže to nebude tak jednoduché, vzápětí se můžete pohádat a jeden druhého manipulovat. Problémy se pojí s tím, že budete mít dva paralelní vztahy a musíte jeden ukončit. Koncem měsíce přijdou žárlivé scény.

Práce

V počátcích měsíce absolvujete jedno setkání za druhým. Budete uzavírat minulost a potlačíte touhy věci změnit. Čekají vás akce a přijde něco z minulosti. V druhé půlce měsíce dostanete od muže nějakou nabídku spolupráce s ženou. Bude to hodně práce a budete se rozmýšlet. Koncem měsíce vás čekají cesty. Na konci května se začnete z práce radovat a budete velice plodní.

Peníze

Máte určitou závislost na financích, ale dojde vám to, přestanete vaše finance řešit a uleví se vám.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Arytmie. Tmavě modrá.

Přečtěte si také