Móda a krása

13. září 2024 16:36

Anna Tejklová

Módní alarm z cen MTV 2024: Katy Perry à la mop či Xena z Moulin Rouge

V noci z 11. na 12. září proběhlo v aréně UBS v Elmontu v New Yorku udílení cen MTV Video Music Awards 2024. Jaké módní kreace zaujaly, oslnily či pobavily? Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Katy Perry v modelu „Mokrý mop“

Známá zpěvačka oblékla model, ve kterém trochu připomínala mop. Pomohl tomu kromě šatů i „mokrý“ vlasový styling. Na akci tohoto typu se ale cení především originalita a nápadnost, což se zde povedlo.

Paris Hilton v luxusní otrhanosti

Paris Hilton dokázala spojit luxus i potrhaný trend a předvedla se v modelu na míru od návrhářky Celie Kritharioti. Celku pomohly i impozantní stříbrné doplňky jako je masivní obojek či dokonale sladěné psaníčko.

Coco Jones a luxusní pavučina

Coco Jones oblékla zajímavé šaty od značky Lever Couture, které jí velmi slušely a rozhodně zaujaly. Zde se „pavučinový“ efekt povedl.

Lola Brooke a vymetení půdy

Na této fotce vidíme, že ne vždy se záměr s pavučinovým dojmem povede. Slečna spíš působí, jako kdyby s ní vymetli půdu.

Addison Rae jako devadesátková baletka po flámu

Tato módní kreace od značky Miss Claire Sullivan vyvolala nejvíce reakcí, zaujala obzvláště deformující podprsenka a obří tylový nástavec nad pozadím, který měl zastupovat sukni. Inspirace prý pocházela od Madonny.

Chanel West Coast pobavila

Tento oděv řadíme do kategorie: Zaujalo a pobavilo. Vzhled ve stylu Xeny z Moulin Rouge je pozoruhodný.

Megan Thee Stallion jako flakon krásné voňavky

Úžasný a zapamatovatelný módní kousek vynesla Megan Thee Stallion, která přesýpací hodiny prodala hned 2x. Skvěle vyladila i účes.

Chappell Roan v modelu Y/Project

Šaty jako ze Zaklínače oblékla americká písničkářka Chappell Roan. Meč je praktičtější a efektnější doplněk než psaníčko.

Taylor Swift a kostkovaný Dior

Nejznámější zpěvačka současnosti oblékla Dior a šperky Lorraine Schwartz. V kostkách byla originální, nikdo jiný je neměl.

Ts Madison a motýle

Velmi motýlí obleček zvolila Ts Madison. Kdyby se i horní motýlci sladili se spodními do červena, bylo by to ještě lepší.

Anna Tejklová popsala největší módní nešvary:

Sdílejte článek
Štítky móda celebrity MTV Christian Dior Katy Perry oděv poplašné zařízení Paris Hiltonová Moulin Rouge Addison Rae umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Lola Brooke Ts Madison

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.