Celebrity

11. září 2024 13:31

Anna Tejklová

Módní alarm z festivalu v Torontu: Jennifer Lopez ve flitrech, Angelina zářila i v černé

V kanadském Torontu se konal slavný filmový festival, na kterém se objevilo množství hvězd. S módní návrhářkou Annou Tejklovou se podíváme, jak jim to slušelo a jaké trendy ještě nezemřely.

Jennifer Lopez jako glamour dárková discokoule

Jennifer Lopez oblékla flitrované šaty značky Tamara Ralph Couture, které strukturou i barvou připomínaly discokouli a měly roztomilé mašličkové vázání na holém těle. Oblékla k nim „striptérské“ boty, které se ke stylu perfektně hodí. Flitry jsou názorná ukázka trendu, který nezemře nikdy.

Katy Perry v indickém střihu

Zpěvačka Katy Perry oblékla zajímavou a krásnou róbu značky Celine, která měla celkem indický střih, ale místo divokých barev byla v decentně černém provedení. Celku dodal švih její „vintage“ účes s ofinkou.

Demi Moore v pánském stylu

Herečka oblékla pánsky laděný model, ve kterém vynikla její velmi štíhlá postava. Sukně má ale elegantní a ženský střih s vysokým pasem, což dodává celku noblesu. Hezký detail je stříbrná brož ladící s náušnicemi. Za zmínku stojí i uzavřené lodičky, které se k takovému oblečení hodí nejlépe a výrazně utváří celkový dojem, který by se například otevřenými sandálky zkazil.

Angelina Jolie zářila i v černém

I takovýto jednoduchý komplet, jakým jsou černé šaty ve střihu mořská panna a rukavičky nad lokty, může udělat perfektní službu, když je na něj postava a celková vizáž. I bez jakékoliv extravagance či nápadných šatů Angelina Jolie zazářila.

Naomi Watts v průhledném trendu a střapcích

Herečka oblékla jeden z nejdéle trvajících trendů, a to celoprůhledné šaty. Tyto jsou z puntíkovaného tylu a navíc ozdobené střapci a kamínky. Je tam toho opravdu hodně, proto asi zvolila jednoduché spodní prádlo, kdy ale „bombarďáky“ dle mého názoru nesluší nikomu, protože to není zkrátka hezký střih. Šaty typu, které oblékla Angelina Jolie, by jí myslím udělaly lepší službu.

Salma Hayek a vínové flitry

Herečka Salma Hayek, stejně jako Jennifer Lopez, oblékla výrazně třpytivý model.  Flitrovaná vínová látka jí jako snědé brunetě sedí ideálně. Asymetrické řešení šatů zdůraznilo její hezkou postavu.

Kapucový trend ještě nezemřel

Herečka Sophie Thatcher oblékla variantu kapucových šatů, jakých jsme za poslední roky viděli na červených kobercích a módních přehlídkách mnoho. Trend ale ještě evidentně nezemřel, stejně jako krajkově „nahé“ látky.

Cate Blanchett v rudé kombinéze

Překvapivě civilní oblečení zvolila herečka Cate Blanchett. Kombinéza jí celkem sluší a špičaté lodičky jí povýšily na více společenský kousek, než kdyby k ní měla například holínky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.