Módní alarm z festivalu v Benátkách: Herzigová jako elegantní divoška, z Angeliny je blondýna

Ve středu 28. srpna začal 81. ročník nejslavnějšího filmového festivalu v Benátkách. Na některé ze zajímavých modelů z červeného koberce se podíváme s módní návrhářkou Annou Tejklovou.

Eva Herzigová jako fashion divoška

Česká topmodelka Eva Herzigová oblékla originální a zajímavý komplet, který jí dodal hodně divoký a pro ni zcela netypický vzhled. Kombinéza evokuje tetování po celém těle a vlasy upravené na velmi “naturální” styl z ní udělaly trochu indiánskou divošku, ale rozhodně jí to sluší a je to příjemná a neokoukaná změna proti jejímu běžnému vzhledu.

Angelina Jolie překvapila blond vlasy

Angelina Jolie vypadala skvěle, ale na první pohled trochu k nepoznání, rovnější blond vlasy jsou u ní velká změna. Oblékla elegantní šaty s pelerínou značky Tamara Ralph a působila klasicky hollywoodsky elegantně.

Nicole Kidman s ultratenkým pasem

Nicole Kidman oblékla model současné velmi populární značky Schiaparelli. Byl v nich zdůrazněn její až extrémně úzký pas a barevně fantasticky vynikla na červeném koberci.

Monica Bellucci v černé "spacákové" róbě

Jedna z nejkrásnějších hereček světa, Monica Bellucci, zářila i v "spacákových" šatech, které na červený koberec oblékla.

Krásný detail je náhrdelník s rudým srdcem, který se ke zvolenému stylu dobře hodí.

Isabelle Huppert v červeném minimalismu

Herečka oblékla mohutné minimalistické šaty značky Balenciaga, které doplnila královsky bílými rukavičkami. Rozhodně působivé.

Glenn Close v drátěném modelu

Herečka oblékla zajímavý model značky Oscar de la Renta, který zaujal, přestože působí trochu jako zahradní pletivo.

Cate Blanchett v róbě Louis Vuitton

Herečka zvolila velmi hollywoodsky klasický styl, kterým se nedá nic zkazit. Oslnivá bílá róba Louis Vuitton byla tedy ideální volbou. Krásný detail je zdobený a třpytivý průhledný volán, který opticky tvoří siluetu přesýpacích hodin.

Amy Jackson v rafinovaně elegantním modelu

Herečka vynesla šaty značky Alberta Ferretti, které byly jedny z nejkrásnějších, které se na letošním festivalu v Benátkách objevily. Bohatě kamínky zdobená látka vyznívá elegantně a méně prvoplánově, než kdyby byla čistě průhledná. Moc hezký detail je tylový lem nad výstřihem. Dobře je zvolen i účes a doplňky.

Podívejte se na rozhovor s módní odbornicí Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky móda styl herec celebrity Louis Vuitton oděv Eva Herzigová Angelina Jolieová Nicole Kidmanová Benátský filmový festival Monica Bellucciová Módní alarm umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.