Přepychová třídenní svatba Chucka ze Super drbny: Plavba na lodi a ústřicový bar

Herec Ed Westwick (37), který ztvárnil postavu Chucka Basse v ikonickém seriálu Super drbna, se o víkendu oženil. Své ano si řekl s půvabnou herečkou Amy Jackson (32), která je známá především pro své působení v indických filmech. Seznam hostů zahrnoval řadu známých tváří showbyznysu. Novomanželé si pro hosty připravili program, na který jistě jen tak nikdo nezapomene.

Seriál Super drbna pojednává o dospívajících newyorské smetánky, všechno překypuje luxusem a přepychovým životem plným drahých značek.  A přesně v takovém duchu se nesla i svatba představitele Chucka Basse, Eda Westwicka.

Poprvé si své ano řekla dvojice 9. srpna během komorního obřadu v londýnském hotelu The Connaught. Na uplynulý víkend pak měli naplánovanou honosnou veselku, kam pozvali všechny své blízké.

Svatba se konala v sobotu 24. srpna v Itálii. Veselka na pobřeží Amalfi nedaleko Neapole trvala celkem tři dny. Novomanželé si pozvali zhruba 220 hostů, kteří přicestovali ze Spojených států, Indie a různých částí Evropy.

Čtěte také: Divoká móda na Met Gala: Šaty z písku i ze skla, šíleně upnutý korzet nebo nevkusná Lizzo

Amy Jackson prozradila magazínu People, že malebné Amalfi bylo dokonalým místem pro uspořádání jejich svatby. Místo popsala jako nadčasovou romantiku s vintage kouzlem. „Chtěli jsme místo svatby, které by bylo nejen přirozeně krásné, obklopené oceánem, kopci a vinicemi, ale také jedinečné. A přesně to jsme našli,“ doplnil herec známý především díky seriálu Super drbna, v originále Gossip Girl.

Mezi pozvanými hosty nechyběla například Westwickova bývalá kolegyně ze Super drbny Kelly Rutherford, která v seriálu ztvárnila Lily van der Woodsen. Na seznamu hostů byli také modelka a herečka Daisy Lowe, komik a herec Jack Whitehall s partnerkou Roxy Horner, filmový producent a multimilionář Mohammed Al Turki, který si před nedávnem užíval prosluněné Ibizy s topmodelkou Naomi Campbell, nebo třeba kosmetická magnátka Dr. Barbara Sturm.

Honosná třídenní svatba

Třídenní oslavu dvojice odstartovala plavbou na lodi Motonave Patrizia při západu slunce v pátek 23. srpna. „Pluli jsme podél pobřeží Ravello, Positano a Sorrento a pak jsme zakotvili na Capri, kde jsme se mohli vykoupat v moři, zatímco slunce zapadalo za skály Faraglioni,“ popsala herečka, která debutovala v indickém historickém dramatu Madrasapattinam. Loď byla ozdobená do modrobílých barev, na palubě se podával koktejl Bellini a menu inspirované neapolskou kuchyní, na které dohlížel michelinský šéfkuchař Salvatore Iazzetta.

Samotný obřad se pak konal v sobotu v historickém zámku Castello di Rocca, který je zasazen do kopců a nabízí nádherný výhled na moře. Ed Westwick měl na sobě smoking od luxusní značky Giorgio Armani, zatímco nevěsta byla oděná do krásných šatů šitých na míru návrhářkou Albertou Ferretti. Nechyběla ani čtyři a půl metru dlouhá vlečka. Prostředí bylo ozdobené nespočtem květin. „Když jsme procházeli uličkou, připadali jsme si jako v kouzelném světě,“ radovala se Jackson.

Hereččin čtyřletý syn Andreas, kterého má s bývalým manželem Andreasem Panayiotouem, šel Westwickovi za svědka spolu s hercovým přítelem Mikem. „Oba jsme chtěli, aby Andreas byl nedílnou součástí tohoto výjimečného okamžiku. Šel se mnou k oltáři, nesl prstýnky a čekal se mnou na svou matku,“ vyprávěl Westwick.

Mohlo by vás zajímat: Rozvod roku potvrzen: Jennifer Lopez se definitivně zbavuje Bena Afflecka. Mají předmanželskou smlouvu?

Po obřadu následovala přepychová hostina, kde byla různá stanoviště, například ústřicový bar či vegetariánský koutek. Jako hlavní chod se podával šnek se škeblemi a omáčkou guazzetto. Hosté si pochutnali na tradičním italském jídle, které bylo převážně připraveno ze sezónních produktů z pobřeží Amalfi. Novomanželé se také pyšnili ohromným pětipatrovým dortem.

Svatební víkend vyvrcholil v neděli 25. srpna rozlučkovým brunchem v plážovém klubu, jehož cílem bylo, aby si hosté pořádně odpočinuli. Na hosty čekaly různé druhy pizz a další italské pokrmy. Po zahradách klubu se procházela skupina umělců, kteří zpívali, tančili a hráli na hudební nástroje, zatímco si hosté užívali opalování, bazén a krásný výhled.

Na líbánky měl pár, který se dal dohromady v roce 2021, odcestovat do Keni. Svatební cestu však museli odložit kvůli hercově natáčení nového pořadu. Novomanželé se nebrání myšlence, že by brzy chtěli rozšířit rodinu.

Jennifer Lopez a Ben Affleck se rozvádějí. Zpěvačka podala žádost v den výročí svatby:

Sdílejte článek
Štítky Itálie seriál svatba herec obřad veselka Blake Lively Super drbna Gossip Girl Amalfi Ed Westwick Daisy Lowe Amy Jackson Kelly Rutherford Mohammed Al Turki Barbara Sturm Madrasapattinam

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.