Justin Bieber se stal tatínkem. S manželkou Hailey se radují z chlapečka

Slavný zpěvák Justin Bieber (30) zažívá nejkrásnější období svého života. Do rodiny přivítali s manželkou Hailey Bieber (27) miminko. Na sociálních sítích oznámili, že se jim narodil chlapeček. Jaké jméno mu novopečení rodiče dali?

Justin a Hailey se se svými fanoušky na Instagramu podělili o radostnou novinu. Pochlubili se fotografií, na které je vyfocena nožička novorozence. Hailey přivedla na svět chlapečka, kterého dvojice pojmenovala Jack Blues Bieber.

Čtěte také: Justin Bieber bude tatínkem. Jeho krásná Hailey ukázala těhotenské bříško

K dojemnému snímku na Instagramu kanadský zpěvák připsal: „Vítej doma.“ Příspěvek přidal v sobotu 24. srpna našeho času. Kdy přesně Hailey porodila, si rodiče zatím nechali pro sebe, stejně tak informace o váze či výšce.

Jakmile novopečený tatínek fotografii sdílel, ihned se snesla vlna gratulací. „Amen. Moc vám gratulujeme a kéž Bůh i nadále žehná naší rodině,“ napsal na sociální síti X otec modelky Hailey Bieber a nyní už i šťastný dědeček.

Justin Bieber letos na jaře oslavil své třicáté narozeniny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.