Celebrity

10. května 2024 08:24

Eliška Reiglová

Justin Bieber bude tatínkem. Jeho krásná Hailey ukázala těhotenské bříško

Slavný zpěvák Justin Bieber (30) a jeho žena Hailey Bieber (27) se s fanoušky podělili o radostnou novinku. Na sociálních sítích se pochlubili, že čekají první dítě. Při této příležitosti také prozradili, že navzdory spekulacím amerického bulváru o rozvodu si obnovili sliby.

Justin Bieber a jeho manželka Hailey Bieber, za svobodna Baldwin, se poznali už v roce 2009, chodit spolu ale začali až v roce 2018, kdy se po dvouměsíčních zásnubách rovnou také vzali. Od té doby fanoušci přemýšleli, kdy se asi pár stane rodiči. Nyní tato chvíle nadešla, jak se manželé pochlubili na sociálních sítích.

Na Instagram oba umístili videa a fotografie ze dne, kdy si obnovili manželské sliby. A Hailey se pod bílými krajkovými šaty jasně rýsuje rostoucí bříško. Její mluvčí magazínu People potvrdil, že modelka je aktuálně v šestém měsíci těhotenství.

Zveřejněním radostné novinky pár rozprášil spekulace, že se jejich vztah rozpadá a rozvod je na spadnutí. To ostatně v dubnu vyvrátil i zdroj z jejich okolí. „Daří se jim skvěle. Rozvod se nekoná a nemůže o něm být řeč. Za všech okolností si jsou vzájemně oporou a jsou velmi, velmi šťastní,“ řekl člověk z jejich úzkého kruhu výše zmíněnému magazínu.

Justin Bieber letos odmítl možnost vystoupit na nejsledovanější americké sportovní události roku, prestižním Super Bowlu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.