Jennifer Lopez a Ben Affleck se rozvádějí. Zpěvačka podala žádost v den výročí svatby

Slavný pár se rozvádí

Zahraniční média již měsíce spekulují o tom, že manželé Ben Affleck (52) a Jennifer Lopez (55) procházejí krizí. Nyní zvěsti potvrdila umělkyně, když v úterý podala žádost o rozvod. Rozpad manželství slavného hollywoodského páru přišel pouhé dva roky poté, co si řekli své ano. Žádost o rozvod podala Lopez symbolicky v den druhého výročí svatby.

Jennifer Lopez a Ben Affleck se rozvádějí. Populární herečka a zpěvačka podala žádost o rozvod v úterý 20. srpna u vrchního soudu v Los Angeles, potvrdil server TMZ. V právních dokumentech uvedla hvězda filmu Svatby podle Mary jako datum rozchodu 26. dubna 2024.

Žádost o rozvod podala sama, aniž by využila právníka. Zpěvačka v dokumentech neuvedla, zda měla dvojice předmanželskou smlouvu. Podle zjištění webu TMZ ji manželé neměli. To znamená, že jakékoliv zisky a majetky, kterých každý z páru nabyl v uplynulých dvou letech, jsou společným majetkem.

„Opravdu se snažila, aby to klapalo. Její srdce je zlomené,“ vysvětlil zdroj z blízkého okolí zpěvačky pro magazín People. „Děti jsou hlavní prioritou a vždy byly,“ doplnil zasvěcenec.

Čtěte také: Rozvod roku potvrzen: Jennifer Lopez se definitivně zbavuje Bena Afflecka. Mají předmanželskou smlouvu?

Ben Affleck a Jennifer Lopez tvořili pár již před lety. Affleck dokonce před svou milovanou tehdy poklekl a v roce 2002 ji s prstenem ozdobeným obřím růžovým diamantem požádal o ruku. Nicméně v roce 2003 dvojice oznámila zrušení svatby a o několik měsíců později se rozešla.

Cestu k sobě hollywoodské hvězdy našly znovu téměř po dvaceti letech v roce 2021. O rok později si v červenci 2022 Ben a Jennifer řekli své ano během soukromého obřadu v Las Vegas.

Poté 20. srpna uspořádali honosnější veselku v Georgii, kam pozvali všechny přátele a rodinu. A právě na druhé výročí tohoto obřadu podala Lopez žádost o rozvod.

Mohlo by vás zajímat: Lopez a Affleck prodávají luxusní dům za obrovskou částku. Sídlo disponuje 24 koupelnami

Affleck se rozvádí podruhé. Mezi lety 2005 až 2018 byl v manželství s herečkou Jennifer Garner, s níž má tři děti. Lopez byla v minulosti vdaná třikrát. Jejím prvním manželem byl herec Ojani Noa, druhým manželem byl tanečník Cris Judd. Třetí veselku měla v roce 2004 se zpěvákem Marcem Anthonym. Manželství jim vydrželo deset let, společně přivedli na svět dvojčata Emme a Maximiliana.

Shannen Doherty kvůli neplatícímu ex zemřela s velkými dluhy. Rozvodu se nedožila:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.