Ben Affleck a Jennifer Lopez jsou krůček od rozvodu. Už spolu dokonce ani nemluví

Před několika lety se dali dohromady, pak se rozešli a po mnoha dalších letech k sobě znovu našli cestu. V roce 2022 se dokonce vzali. Podle informací z posledních měsíců to ale vypadá, že manželství Bena Afflecka (51) a Jennifer Lopez (55) směřuje k rozvodu. Herec se před časem odstěhoval z jejich společného domu a nyní se svou ženou údajně už ani nemluví.

První spekulace o tom, že mezi Jennifer Lopez a Benem Affleckem není vše v pořádku, se vyrojily už poté, co se zpěvačka objevila na události Met Gala bez jeho doprovodu. V květnu se ukázalo, že herec žije sám v domě v Los Angeles a dokonce si do něj přesunul mnoho ze svých věcí ze sídla v Beverly Hills, kde bydlel s JLo.

Čtěte také: Převratné změny v rozvodech: Ubude konfliktů, slibuje si ministerstvo. Jaké kroky chystá?

Zdroj z okolí manželského páru tehdy sdělil magazínu InTouch, že Affleck už měl své manželky dost. „Dosáhl bodu zlomu a odstěhoval se. Je konec, manželství míří k rozvodu a tentokrát to není Benova vina. Nyní se maximálně soustředí na svou práci a na děti,“ uvedl. Fanoušci na sociálních sítích v diskuzích tvrdí, že si hercova neštěstí všímali už déle.

Když se Ben a Jennifer dali po letech znovu dohromady, nějakou dobu pro ně oba bylo prioritou soukromí. Nedávali společné fotografie na sociální sítě a o vztahu nemluvili ani v rozhovorech. Obzvláště pro Afflecka byl tento aspekt důležitý, protože mu vadila pozornost, která jim byla věnována před lety.

Čtěte také: Češka se objevila ve videu Jennifer Lopez. Šok, nechápu, nemohu tomu uvěřit, jásá

„Není se čemu divit, že utekl. Chtěl soukromé záležitosti nechávat za zavřenými dveřmi a Jennifer začala vše zveřejňovat. I dopisy, které si psali, když byl ještě ženatý s Jennifer Garner. Bez ohledu na to, jak moc tím ublíží třeba jejich dětem. Evidentně je panovačná a vydržet s ní je nemožné,“ napsala například jedna z fanynek.

Vyhrocení situace

Od prvotních spekulací ohledně odloučení jednoho z nejsledovanějších hollywoodských párů se toho dost změnilo a aktuálně mají jejich vzájemné vztahy být už zcela na bodu mrazu. Dokonce spolu už nemají vůbec mluvit a veškerou komunikaci potřebnou k dořešení situace mají mít na starosti pověřené osoby z jejich týmů. O rozvodu pak prý už nemůže být pochyb.

„Před měsícem dokončili rozvodové papíry, ale čekají na vhodnou chvíli. V té době vydají společné prohlášení, v němž uvedou, jak se mají rádi a jak bojovali o to, aby to fungovalo, ale nešlo to. Upřímně řečeno, nakonec se nedokázali dohodnout. To, co měli předtím, je pryč a oba to přijali,“ řekl informovaný zdroj deníku Daily Mail.

Připomeňte si velkolepou svatbu Jennifer Lopez a Bena Afflecka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.