Celebrity

13. června 2024 11:11

Eliška Reiglová

Zaměstnanci popisují manýry Jennifer Lopez. Nesměli jsme se na ni ani podívat, říkají

O Jennifer Lopez (54) už v minulosti kolovaly nepěkné věci. Mezi slavnými osobnostmi má být jednou z těch, se kterou se všem pracuje vůbec nejhůře. Má manýry, které by i leckterá větší celebrita považovala za hrubé. A z řad jejích někdejších zaměstnanců se nyní ozývá stále více svědků, kteří to potvrzují.

Manýry slavných osobností jsou věčným tématem, o němž když se hovoří, jméno Jennifer Lopez není nikdy vynecháno. Především pak od doby, co v roce 2007 spatřil světlo světa seznam jejích požadavků, který posílá do hotelů, v nichž přebývá během turné, a do studií, v nichž nahrává a pracuje.

Na pokojích například vyžaduje svíčky specifických značek a vůní, bílé a rudé růže či bílé lilie a velkou bílou šatnu vybavenou napařovačem oděvů, žehličkou a zavěšeným zrcadlem. Nesmí chybět ani CD přehrávače s výběrem CD odpovídajícím jejímu aktuálnímu playlistu. Neobejde se ani bez kávovaru, rychlovarné konvice, opékače toastů a mikrovlnné trouby.

Absurdní chování k zaměstnancům

Vzhledem k tomu, že JLo pochází z chudých poměrů, o čemž neustále hovoří a prohlašuje se za obyčejnou holku, je šokující i její chování vůči zaměstnancům. Požaduje totiž, aby všichni podepsali smlouvu, v níž se specificky píše, že se na ni nesmí ani podívat a nemají vůbec navazovat oční kontakt. To někteří z nich nyní potvrzují.

„Je to absolutní diva. Když vystupovala v casinu, zákaz očního kontaktu byl jasně vysvětlen i personálu casina. Zaměstnanci se tomu jen smáli, protože už se setkali i s mnohem významnějšími osobnostmi, které nic takového nechtěly. Ba dokonce byly přívětivé,“ cituje deník Daily Mail muže, který má s manýry zpěvačky a herečky osobní zkušenost.

Čtěte také: Češka se objevila ve videu Jennifer Lopez. Šok, nechápu, nemohu tomu uvěřit, jásá

„Kamarád je zvukař a spolupracoval s ní při nahrávání. Všechno zastavila, když se mu podívala do očí a zjistila, že on jí pohled opětuje. Nechala ho vyrazit. Stejnou zásadu razí i u řidičů svých limuzín, ti se na ni prý nesmí podívat ani skrz zpětné zrcátko. Takových příběhů o ní už jsem od známých posbírala několik,“ napsala žena, která se rozhodla zachovat anonymitu.

Nešťastné celebrity

Nejen, že se ukazuje, jak se Jennifer Lopez chová k obyčejným lidem, kteří mnohdy mohli být jejími fanoušky, ale na povrch vyplývá i to, že ani k jiným slavným osobnostem není zrovna vlídná. O tom se rozhodla promluvit bývalá moderátorka populární talk show The View Meghan McCain, která s ní měla tu čest.

„Je skutečně velmi nepříjemná. Přišla v obklopení největšího týmu, co jsem kdy viděla. Takový neměla ani Kim Kardashian, dokonce ani prezident. Nechápu, proč to bylo nutné. Nemá pověst milého člověka, takže vlastně nic zásadního neodhaluji. Měla by ale umírnit, najít schopnost pokory, protože ji spousta lidí na základě osobní zkušenosti zjevně nenávidí,“ řekla v podcastu Citizen McCain.

Adéla Gondíková si v novém účesu připadá jako diva Jennifer Lopez:

Sdílejte článek
Štítky Jennifer Lopez nenávist Jennifer Lopezová požadavky hvězdné manýry Meghan McCainová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.