Celebrity

1. června 2024 12:50

Vanesa Havlíková

Zachraňuje Jennifer Lopez manželství s Affleckem? Zrušila turné, chce být s rodinou

Americký herec Ben Affleck (51) a zpěvačka Jennifer Lopez (54) patří k nejoblíbenějším hollywoodským párům. Poté, co se v roce 2022 po 20 letech od prvního seznámení, nepodařených zásnubách a jejich vlastních manželstvích tajně vzali, nyní znovu zažívají krizi. Jennifer se údajně snaží zachránit manželství, proto ruší plánované turné. Dle fanoušků je to ale záminka, protože o vystoupení zpěvačky už není takový zájem.

Ben Affleck se s Jennifer Lopez seznámil v roce 2001 při natáčení snímku Gigli. Zpěvačka tehdy ještě byla vdaná za svého druhého manžela Crise Judda. Oficiálně se slavným hercem začala chodit o rok později, kdy podala žádost o rozvod. Stal se z nich jeden z mediálně nejsledovanějších párů, o němž chtěla veřejnost vědět první poslední.

Čtěte také: Tajná svatba Bena Afflecka a Jennifer Lopez. Slavný pár se vzal na druhý pokus

Čeká slavný pár rozvod?

Partneři se zasnoubili a v roce 2003 se měla uskutečnit i plánovaná veselka. Ta však byla údajně kvůli zvýšené pozornosti médií zrušena. O pár měsíců později přišel další šok, hollywoodský pár oznámil rozchod. Dvojice začala žít nové životy, ale jejich cesty se po letech opět střetly. Přeskočila mezi nimi jiskra, dlouho to netrvalo a staré city byly zpět. V létě v roce 2022 se tajně vzali a fanoušci nemohli být šťastnější. O necelé dva roky později se však mají potýkat s další krizí.

Pár spolu nebyl dlouhé týdny viděn na veřejnosti. Nedávno však zahraniční fotografové zastihli dvojici při ostré hádce a herec byl fotografy zachycen bez snubního prstenu. Údajně už s JLo nesdílejí ani společnou domácnost. Ben se měl přestěhovat do svého domu v Brentwoodu, který má pronajatý. Jennifer aktuálně objíždí tiskové konference, na nichž představuje svůj nejnovější film. Herečka má však snubní prsten stále na ruce, otázka novináře týkající se jejího manželství ji však rozrušila. „Vy to víte lépe,“ pronesla Lopez, když se jí novinář zeptal, jak to nyní vypadá s jejich vztahem. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Záchrana manželství jako záminka

O tom, že si manželé procházejí krizí, informoval už před časem také blízký zdroj z okolí páru. „Jen a Ben mají problémy v manželství,“ uvedl zdroj pro US Weekly s tím, že problémy začala mít dvojice už před několika měsíci, kdy JLo začala více pracovat a připravovat se na turné, které však nyní zrušila.

„Jennifer si bere volno, aby mohla být se svými dětmi, rodinou a blízkými přáteli,“ uvedli zástupci společnosti, která má na starost prodej lístků, v prohlášení pro Daily Mail. Rozhodla se tedy Lopez dát přednost záchraně manželství před kariérou? Dle fanoušků je hlavní důvod jinde. „Více času s rodinou = moje turné se špatně prodává, takže ho ruším, abych snížila své ztráty,“ okomentoval jeden z uživatelů sociální sítě X. To, že pravý důvod zrušení turné byl ten, že se neprodalo dostatek lístků, si myslí i ostatní uživatelé. „Nedostatek fanoušků Jennifer Lopez je to, co zrušilo její turné,“ má jasno další.

Zdroj: US Weekly, Daily Mail

Připomeňte si svatbu Jennifer Lopez a Bena Afflecka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.