Celebrity

6. května 2024 10:44

Eliška Reiglová

Monika Bagárová zrušila svůj velkolepý koncert. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Monika Bagárová promluvila o chystaném koncertu

Zpěvačka Monika Bagárová (29) na letošní rok plánovala velkolepou oslavu kulatin, a to ve formě koncertu v O2 areně, který si naplánovala na 12. září. Velké přípravy probíhaly od listopadu, kdy datum koncertu oznámila, nyní je ale všemu konec. Fanouškům na sociálních sítích s omluvou oznámila, že se rozhodla akci zrušit.

V listopadu loňského roku Monika Bagárová nadšeně oznámila fanouškům, že chystá svůj první velký koncert v O2 areně. Tu se podařilo nejednou vyprodat například Markovi Ztracenému či Ewě Farne. Ohlasy na show zpěvačky, která chtěla velkolepým vystoupením oslavit 30. narozeniny, ale nebyly velké. Ona sama se na něj nicméně těšila.

„O své velké show v O2 areně jsem tajně snila. Já sama ve svém nitru. Nikdy by mě nenapadlo, že by se tento nejtajnější sen mohl stát skutečností. A je to tady! Cítím radost, respekt a obrovskou pokoru k celému dění... Už teď vím, že to bude nezapomenutelný večer. Je to pro mě velká životní výzva a já se nesmírně těším. S velkou radostí s vámi oslavím své kulaté 30.narozeniny,“ uvedla. O velkolepé show promluvila i v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS, video najdete v úvodu článku.

Čtěte také: Plastice Dary Rolins se vysmály i Agáta s Ornellou: To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Omluva a poděkování

Vypadá to ale, že ze zatím blíže neurčených důvodů se zpěvaččin sen o velké show rozpadl. Na sociálních sítích se rozhodla fanouškům a sledujícím oznámit, že koncert ruší. Poděkovala několika tisícům lidí, kteří si koupili lístky a navnadila je na další akce, které ale podle ní nebudou tak pompézní. Proces vracení peněz byl podle jejích slov už zahájen.

„Protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj vysněný koncert 12. září v O2 areně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji. Věřím, že se spolu potkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám, i když budou komornější,“ napsala.

Čtěte také: Po letech opět spolu. Bagárová s Cristovaem ukázali společnou fotku, fanoušci šílí

„Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela,“ dodala Monika Bagárová.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Bagárovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.