Celebrity

3. května 2024 14:55

Tomáš Durčák

Plastice Dary Rolins se vysmály i Agáta s Ornellou: To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Dara Rolins se první květnový den rozhodla po delší odmlce na sociálních sítích pochlubit svým novým vzhledem po plastické operaci. Vzbudila tím vášnivou diskuzi na téma, zda ještě pořád vypadá jako Dara, nebo už to tentokrát přehnala. Na paškál si její tvář vzaly ve svém podcastu i Agáta Hanychová a Ornella Koktová, které rozhodně kritikou nešetřily.

Slovenská popová zpěvačka se den po odhalení své upravené tváře musela k záplavě kritiky vyjádřit. „Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech odborníků na Daru. Nechápu potřebu některých z vás psát mi sem váš postoj k estetické chirurgii,“ obula se den po odhalení výsledku své poslední plastiky Dara Rolins do kritiků.

Čtěte také: 7 slavných žen, které odmítají plastiky: Laurinová i Hrubešová vypadají skvěle

„Mně je dost jedno, co si myslí nějaká teta nebo strejda, které vůbec neznám. Jedno je totiž jisté: Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý, ani zlý komentář žádný vliv,“ vyčinila slovenská diva svým kritikům a haterům. Do negativního hodnocení jejího současného vzhledu se však pustily i některé slavné osobnosti.

Vděčné téma samozřejmě nenechaly ve svém podcastu na HeroHero bez odezvy ani Agáta Hanychová a Ornella Koktová. Ty dokonce neváhaly sáhnout k méně vybíravým urážkám. „Podle Ornelly vypadá jako malý Vietnamec. Ornella totiž říkala, že až někam Dara poletí, tak asi bude muset udělat nový pas,“ rýpla si do nové kauzy okolo Dary Rolins Agáta.

Mohlo by vás zajímat: Dara Rolins zuří. Plastický chirurg ukázal, jak vypadá tvář zpěvačky před operací

Ornella Koktová se však ihned její slova pokusila mírnit: „Říkala jsem jako Asiat. Podle mě je to hrozná škoda a zase tolik to nepotřebovala. Já chápu, že si řekla, že tam půjde. Tady vidíte, že drahý chirurg není tutovka a prostě se to nepovedlo.“

Agáta však své rozhořčení nad zálibou Dary v plastikách ani nadále neskrývala. „Je fakt hloupé, když ty ženy neumí stárnout. Já s tím teda mám taky problém, ale mělo by se dělat všechno s mírou. Já nevím, co všechno si ona nechala udělat… Já ani nechápu, proč má ona jednoho z nejkrásnějších chlapů, a to Nedvěd je,“ pokračovala v nekompromisní kritice slovenské zpěvačky Agáta. „Dara navíc teď vypadá jako její ex Homola. Ona se možná chtěla přeoperovat na něj,“ dodala influencerka, podle níž je plastika jasnou známkou, že Rolins nemá dostatek sebevědomí.

Dara Rolins se dlouhodobě snaží s příznaky stárnutí bojovat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.