Celebrity

9. února 2024 16:18

Eliška Reiglová

Dara Rolins zuří. Plastický chirurg ukázal, jak vypadá tvář zpěvačky před operací

Zpěvačka Dara Rolins (51) se vzpamatovává z pořádného šoku. Aniž by o tom dopředu věděla, italský chirurg Michele Pascali zveřejnil video, které ukazuje, jak její tvář vypadala před operací. Popisoval v něm, co se jí chystá vylepšit. Podle zpěvačky jde o podpásovku ze strany doktora bažícího po snadné slávě.

Záběry, které lékař ze svých sociálních sítí už smazal, zveřejnil deník Plus jeden deň. Plastický chirurg Michele Pascali na videu ukazuje nenalíčenou zpěvačku při přípravě na zákroky. Hovoří na něm například o liftingu krku, operaci očních víček či faceliftu. Dara Rolins už má v tu chvíli na sobě typický nemocniční oděv.

Slovenská zpěvačka se nikdy netajila tím, že o sebe a svou krásu pečuje. Do roku 2022 si nechala nos upravit čtyřikrát. Tehdy uvedla, že poslední zákrok nebyl otázkou estetiky, ale zdraví a pohodlí. Špatně se jí dýchalo. Nyní ji situace se zveřejněným videem ovšem silně rozmrzela. Nevěděla, co se lékař chystá udělat, a zasáhlo jí to do soukromí.

Podpásovka kvůli slávě

„Zřejmě už je mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe a v soukromí, vyplavou na povrch snad dřív, než se stanou. Přiznávám, je to občas velmi nepříjemné. A stejně jako před dvěma lety měl jistý doktor potřebu sdílet se světem úpravu mého nosu, tak i tentokrát se našel další, který se chtěl pochlubit zákrokem a že u sebe má Darinku,“ napsala zpěvačka na Instagramu.

Podle Dary lékař neodolal snadné slávě plynoucí z toho, že jeho klientka má na Instagramu více než 700 tisíc sledujících. Sama tvrdí, že nemá potřebu své rozhodnutí sdílet či jakkoliv ospravedlňovat, a ani nemá vůči fanouškům oznamovací povinnost. Teď chce mít čas pro sebe, aby se uzdravila, nabrala sílu a vzpamatovala se z toho, co ze strany lékaře nazvala podpásovkou.

Čtěte také: Dcera Dary Rolins jde v matčiných šlépějích. Krásná Laura oslňuje i jako modelka

„A že nejsem na fotkách či videu pana doktora moc pěkná? No, nejsem! A kdo je? Ráno, když vyleze z postele, nebo když má před zákrokem vydezinfikované vlasy i celý obličej. Která žena se upravuje či maluje do nemocnice? Já ne! Takovou fotku nechcete ani do rodinného alba... No co, už je to venku a s celou parádou,“ dodala.

Podpora příznivců

Fanoušci zpěvačky v komentářích oceňují především to, že se k tak nepříjemné situaci postavila čelem a nesnažila se nic zastírat. Dávají jí také za pravdu v tom, že do jejího soukromí a do toho, co si dělá s obličejem či tělem, nikomu jinému vůbec nic není. Vypadá to, že s plastickými chirurgy se jí kupí jedna špatná zkušenost za druhou.

Dara Rolins promluvila o Pavlu Nedvědovi a luxusu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.