Celebrity

21. listopadu 2023 17:50

Šarlota Chmelařová

Dcera Dary Rolins jde v matčiných šlépějích. Krásná Laura oslňuje i jako modelka

Zpěvačka Dara Rolins má patnáctiletou dceru Lauru, a jak se zdá, jablko nepadá daleko od stromu. Dospívající slečna zdědila po mamince nejenom krásu, ale také talent. Její budoucí plány jsou ale zatím jiné.

Slovenská diva Dara Rolins (50) má se svou dcerou Laurou Homolovou skvělý vztah. Vyrážejí spolu na společenské akce, a dokonce i společně vystupují. Lola, jak své dceři Dara přezdívá, spolu s ní zpívala i na jejím vyprodaném koncertě v O2 areně, kde si střihly povedený duet Zvonky štěstí. Pěvecký talent Laura zdědila po mamince, i když podle vlastních slov se do světa showbyznysu příliš nehrne. Ve světle reflektorů jí to ale sluší a je tam už odmalička jako doma.

Mohlo by vás zajímat: Po svatbě netoužím, říká Dara Rolins. Žádost o ruku by ale neodmítla

Tento rok všechny oslnila na zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Tam fotografům zapózovala v metalických fialových šatech bez ramínek. Na první pohled si lze všimnout, že z malé holčičky už se stala krásná slečna. Mamince navíc dokáže říct svůj upřímný názor a poradit jí v krizových situacích – i co se týče módy. „Ona je takový můj nejbližší rádce, kritik, dokonce mi dneska vymyslela, jaké boty mám sladit s outfitem. Pořád jsem totiž cupitala po šatně a nevěděla jsem, co si obout. Seděla jsem tam bezradná na koberci a Lola mi řekla, ať se uklidním, že boty vybere ona,“ prozradila v minulosti pořadu Showtime Rolins.

Laura je tváří vlasové kosmetiky

Dara Rolins má ve své mladší kopii možná velice nadějnou nástupkyni. Její dcera už se totiž objevila v několika maminčiných videoklipech a ukázala, že je i zdatná modelka. „Pro mě jako mámu další zásadní, dost dojemný moment. Lola poprvé na titulce časopisu. Nehledejte za tím její ani moji ambici mít z ní od zítra modelku. Šlo o nabídku, která se neodmítá. Představit ji v tom nejpřirozenějším světle,“ napsala tehdy hrdá maminka na Instagramu.

Její nejčerstvější počin je toho opět důkazem. Laura se totiž stala tváří vlasové kosmetiky značky VERMI, která patří právě Daře. A nutno říct, že si soudě podle zdravých a krásných vlasů zpěvačka nemohla vybrat lépe. Spolu s dcerou zapózovala blonďátá kráska ve velice vkusné reklamě na vlasovou kosmetiku, ze které vzniklo krátké video a několik fotografií.

Čtěte také: Dara Rolins: Dcera je můj rádce i kritik. S Nedvědem si zpěvačka staví hnízdo v Itálii

Laura má nicméně plány do budoucna jiné. Jejím snem je momentálně studium v zahraničí. A jak už Dara dříve naznačila, její dcera má v některých věcech svou hlavu. „Moje Lola je nakloněna každému nápadu a každé nové zkušenosti a zážitku, je ale velmi ostražitá v tom, jak moc chce být do určité věci ponořena. To mě na ní moc baví, ovlivňuju ji pouze do té míry, jak ona sama uzná za vhodné,“ sdělila zpěvačka v rozhovoru pro Showtime.

Dara Rolins se prošla i po přehlídkovém mole v Paříži:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.