Celebrity

5. listopadu 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Dara Rolins: Dcera je můj rádce i kritik. S Nedvědem si zpěvačka staví hnízdo v Itálii

Rozhovor s Darou Rolins

Dcera Dary Rolins Laura zdědila krásu, ale i talent po mamince. Přestože by mohla být modelkou i zpěvačkou, nic z toho v budoucnu prý dělat nechce. Do maminčina světa však vždy ráda nahlédne. Jednou si s ní zazpívá na koncertě, podruhé jí udělá doprovod na červeném koberci a potřetí se s ní postaví před objektiv. V rozhovoru pro Showtime nyní Dara promluvila jak o své dceři Lauře, tak o partnerovi Pavlu Nedvědovi i své kariéře.

„Moje Lola je nakloněna každému nápadu a každé nové zkušenosti a zážitku, ale je velmi ostražitá v tom, jak moc chce být do určité věci ponořena. To mě na ní moc baví, ovlivňuju ji pouze do té míry, jak ona sama uzná za vhodné,“ prozradila Dara o dceři Lauře Homolové (15) v rozhovoru pro Showtime.

Čtěte také: Dara Rolins vyvedla půvabnou dceru: Byl to spontánní nápad. Nejprve se ostýchala

V dceři Lauře má Dara oporu

„Ona je takový můj nejbližší rádce, kritik, dokonce mi dneska i vymyslela, jaké boty mám sladit s outfitem. Já jsem totiž pořád tak cupitala po té šatně a nevěděla jsem, co si obout. Seděla jsem tam bezradná na tom koberci a Lola mi řekla, ať se uklidním, že ty boty vybere ona,“ dodala s tím, že jí je dcera velkou oporou a kamarádkou zároveň.

A jak je na tom aktuálně Dara s partnerem Pavlem? „Jsme všichni spolu a vše je v pořádku. Pavel tím, že ještě pořád nemá úplně jasno, co dál v kariéře a nic ho netlačí, tak je teď s námi primárně v Itálii a kontroluje stavbu domu. Už máme zdi i díru na bazén, ta stavba je ale komplikovaná, protože se celá odehrává na skále, takže proto Pavel většinu času tráví tam,“ vysvětlila Dara, jak pokračuje stavba jejich společného domu v Itálii.

Dara Rolins s dcerou Laurou:

Zpěvačka přiznala, že je stále v jednom kole a chybí jí spánek

Mezitím ale Dara stíhá být i v Česku, kde má stále hodně povinností. „Já si tady zpívám, vymýšlím různé věci a představuju světu nové produkty. Chystám se také na další koncert v O2 aréně a na to se teda moc těším,“ objasnila s tím, že ji v lednu čekají hned dva velkolepé koncerty.

„Do konce roku mám poté v plánu vydat ještě dva další singly a dva další videoklipy. Příští týden letím do Barcelony, kde točíme klip na vodě na krásný plachetnici. Je to zkrátka zážitek za zážitkem,“ dodala. Jak je vidět zpěvačka je opravdu pracovně vytížená, pociťuje ale někdy také únavu? „Občas se cítím, jako by mi chyběl spánek, ale já si vždycky říkám, že spát budu až v hrobě,“ objasnila na závěr v pořadu Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.