Celebrity

7. listopadu 2023 05:45

Eliška Reiglová

Po svatbě netoužím, říká Dara Rolins. Žádost o ruku by ale neodmítla

Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (51) tvoří pár už dva roky. Zpěvačka po boku slavného sportovce doslova září štěstím a svými slovy to jen potvrzuje. Aktuálně budují nové hnízdečko lásky v Itálii, svatba na pořadu dne nicméně není. Zpěvačka ji nezahrnuje mezi kroky, o nichž sní.

Dara Rolins při pohledu zpět může rozhodně říct, že o hledání pravé lásky ví dost. Za posledních 30 let totiž zažila ve vztazích s muži prakticky vše. Od překrásných chvil až po zrady. Na nic z toho dnes už ale nemusí myslet, protože je spokojená po boku fotbalisty Pavla Nedvěda.

Mohlo by vás zajímat: Antonín Panenka o své fotbalové kariéře. Zákaz sexu trval i půl roku

Přestože je nyní slovenská zpěvačka šťastná, na vdavky nemá pomyšlení. Žádost o ruku by ale neodmítla. „Já po svatbě netoužím. Neříkám, že bych řekla ne. Myslím ale, že se to ve vztahu tak nějak vycítí, jestli je nutné to posunout o další level. To už by ale byla extrémní rychlost, nemyslíte?“ řekla webu Super.cz.

„Jsem opravdu v hezkém životním období, kdy jsem neobyčejně šťastná a dělám jenom to, co mě baví. To, že mám teď přítele, který je jednou nohou v Itálii a vypadá to, že i bude, protože tam samozřejmě dvacet let žil a fungoval, je pro mě nesmírně osvěžující,“ prozradila s tím, že je připravená mít dvě adresy a nevnímá to jako problém.

Hnízdečko lásky na skále

Pracovní povinnosti drží Daru Rolins v Česku a na Slovensku, za svou láskou tedy do Itálie cestuje. Momentálně pracují na tom, aby mohli společný čas trávit v co nejpříjemnějším prostředí, a staví si bydlení. Na budování hnízdečka dohlíží zpěvaččin partner, vybrali si totiž lokalitu, kde jsou práce poněkud složitější.

Čtěte také: Velký úspěch Dary Rolins v Paříži: Jako modelka zazářila po boku světových hvězd

„Pavel tím, že ještě pořád nemá úplně jasno, co dál v kariéře, a nic ho netlačí, je teď s námi primárně v Itálii a kontroluje stavbu domu. Už máme zdi i díru na bazén, stavba je ale komplikovaná, protože se celá odehrává na skále. Proto Pavel většinu času tráví tam,“ vysvětlila Dara v magazínu Showtime.

Pusťte si rozhovor s Darou Rolins:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.